- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,735
Corsair güç kaynağı üreticisi bile değil, verdiğin örnek çok yanlış 
Her markanın pahalı ürünleri var. Bak bu da 300 LiraBu gariban işiyse acaba diğerleri ne işi![]()
AHBC Serisi dar gelirliler için zaten. Neyin tantanasını yapıyorsun?Her markanın pahalı ürünleri var. Bak bu da 300 Lira
![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bak bu da 4000 liranın üstündeMehmet Yılmaz'ın attığına bakar mısın ?
![]()
FSP HYDRO PTM 1200 LIQUID COOLER 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYDRO PTM 1200 LIQUID COOLER 1200 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP HYDRO PTM 1200 LIQUID COOLER 1200 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutmalı PSU.
Ömür boyu engelliyorum. Görüşürüz.Bak bu da 4000 liranın üstünde
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yoksa Corsair FSP ye yaptırıp üzerine kendi markasını mı basıyor.Corsair güç kaynağı üreticisi bile değil, verdiğin örnek çok yanlış![]()
Hayırdır?Ömür boyu engelliyorum. Görüşürüz.
O söylediğinize yakın bir şey yapıyor. http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htmYoksa Corsair FSP ye yaptırıp üzerine kendi markasını mı basıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırdır?
FPS nin davulunu çalan sensin arkadaşım ne tantanası? Gariban meselesine gelince teşbih de hata olmaz Türkçe'ye de senden daha çok hakimim merak etme. bir çoğumuz 3-4 bin liralık sistem topluyoruz değil mi bu sistemlere 2000 liralık PSU takamayız herhalde.AHBC Serisi dar gelirliler için zaten. Neyin tantanasını yapıyorsun?
Bu arada Gariban demen çok yanlış. "Dar Gelirli" Demen daha doğru olurdu.
Nerede üretildiği değil kalitesine bakmak lazım ben diyorum ki Corsair'in PSU ları FSP nin PSU larından daha kalitelidir.O söylediğinize yakın bir şey yapıyor. http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm
Görüldüğü üzere CWT diye adını çoğu kişinin ilk defa duyduğu bir markaya ürettiriyormuş![]()