normalde aralarında fazla bir fark yok diye biliyordum, başka oyunlarda da dene.God of war oynarken farkettim az önce grafik çok kötüydü sebebi FSR 2.0 ın açık olmasıymış, DLSS açtım oyunun grafikleri bir anda çok güzel oldu yani aralarında ki fark çok fazla sizce ileriki zamanlarda FSR 2.0 kendini toplar mı?
God Of Warda fsr açıkken ve kapalıyken aradaki kaliteyi anlamadım bile ben sadece ultra performans modu çok kötü onun dışında kalite modu iyiGod of war oynarken farkettim az önce grafik çok kötüydü sebebi FSR 2.0 ın açık olmasıymış, DLSS açtım oyunun grafikleri bir anda çok güzel oldu yani aralarında ki fark çok fazla sizce ileriki zamanlarda FSR 2.0 kendini toplar mı?
yani bi zahmet hocam biri donanım yapay zeka ile çalışıyor öteki yazılımOlay sorun yaşamak değil ben DLSS ile karşılaştırdıktan sonra FSR 2.0 ın geride kaldığını gördüm.
FSR 2.0 açmakla çözünürlüğü direkt düşürmek arasında hiçbir fark görmedim ben. FSR açınca çamur gibi görüntü oluyor. Bende de Nvidia kart yok ki DLSS açıp geçeyim, arkadaşlar DLSS açıp bedava FPS arttırıyor, ben FSR açmak yerine grafik ayarı düşürüyomGod of war oynarken farkettim az önce grafik çok kötüydü sebebi FSR 2.0 ın açık olmasıymış, DLSS açtım oyunun grafikleri bir anda çok güzel oldu yani aralarında ki fark çok fazla sizce ileriki zamanlarda FSR 2.0 kendini toplar mı?
FSR 1.0 < FSR 2.0 < DLSSFSR 2.0 açmakla çözünürlüğü direkt düşürmek arasında hiçbir fark görmedim ben. FSR açınca çamur gibi görüntü oluyor. Bende de Nvidia kart yok ki DLSS açıp geçeyim, arkadaşlar DLSS açıp bedava FPS arttırıyor, ben FSR açmak yerine grafik ayarı düşürüyom
Doğru.FSR 1.0 > FSR 2.0 > DLSS
DLSS daha gelişmiş bir teknolojidir ve donanımsal yapay zekada işin içinde olduğundan daha iyi görüntü alabilirsiniz ama tabi ki RTX ekran kartı sahipleri. FSR 2.0'ı çoğu ekran kartı marka fark etmeksizin kullanabiliyor ve bu teknoloji GTX serisi kullanan kişiler için daha iyi oluyor.