Neler Yeni

FSR 2.0 neden bu kadar kötü?

NespaY

80+ Silver
God of war oynarken farkettim az önce grafik çok kötüydü sebebi FSR 2.0 ın açık olmasıymış, DLSS açtım oyunun grafikleri bir anda çok güzel oldu yani aralarında ki fark çok fazla sizce ileriki zamanlarda FSR 2.0 kendini toplar mı?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
God of war oynarken farkettim az önce grafik çok kötüydü sebebi FSR 2.0 ın açık olmasıymış, DLSS açtım oyunun grafikleri bir anda çok güzel oldu yani aralarında ki fark çok fazla sizce ileriki zamanlarda FSR 2.0 kendini toplar mı?
normalde aralarında fazla bir fark yok diye biliyordum, başka oyunlarda da dene.

Aeronight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe Karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Steam
https://steamcommunity.com/id/aeronight/
Discord
aeronightv
PlayStation ID
Aeronight_V
Xbox Live Gamertag
Aeronight#6768
Steam ID
aeronight
Epic Games
AeronightV
Origin
Aeronight
Battle.net
Aeronight#21910
Discord
aeronightv
Ben FSR 2.0'da herhangi bir sorun yaşamadım.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
God Of Warda fsr açıkken ve kapalıyken aradaki kaliteyi anlamadım bile ben sadece ultra performans modu çok kötü onun dışında kalite modu iyi

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Olay sorun yaşamak değil ben DLSS ile karşılaştırdıktan sonra FSR 2.0 ın geride kaldığını gördüm.
yani bi zahmet hocam biri donanım yapay zeka ile çalışıyor öteki yazılım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
FSR 2.0 açmakla çözünürlüğü direkt düşürmek arasında hiçbir fark görmedim ben. FSR açınca çamur gibi görüntü oluyor. Bende de Nvidia kart yok ki DLSS açıp geçeyim, arkadaşlar DLSS açıp bedava FPS arttırıyor, ben FSR açmak yerine grafik ayarı düşürüyom 😂

YunusOZ

80+ Bronze
FSR 2.0 açmakla çözünürlüğü direkt düşürmek arasında hiçbir fark görmedim ben. FSR açınca çamur gibi görüntü oluyor. Bende de Nvidia kart yok ki DLSS açıp geçeyim, arkadaşlar DLSS açıp bedava FPS arttırıyor, ben FSR açmak yerine grafik ayarı düşürüyom 😂
FSR 1.0 < FSR 2.0 < DLSS

DLSS daha gelişmiş bir teknolojidir ve donanımsal yapay zekada işin içinde olduğundan daha iyi görüntü alabilirsiniz ama tabi ki RTX ekran kartı sahipleri. FSR 2.0'ı çoğu ekran kartı marka fark etmeksizin kullanabiliyor ve bu teknoloji GTX serisi kullanan kişiler için daha iyi oluyor.

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
FSR 1.0 > FSR 2.0 > DLSS

DLSS daha gelişmiş bir teknolojidir ve donanımsal yapay zekada işin içinde olduğundan daha iyi görüntü alabilirsiniz ama tabi ki RTX ekran kartı sahipleri. FSR 2.0'ı çoğu ekran kartı marka fark etmeksizin kullanabiliyor ve bu teknoloji GTX serisi kullanan kişiler için daha iyi oluyor.
Doğru.

Top Bottom