Neler Yeni

FSR 3 FG İle Oyunlarda Gecikme Oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Evet her parçamı doğru düzgün seçmiştim bende PSU’dan anakartına hiç bir sorun yaşamadım sadece işte insanlar böyledir kendi kullandığı malı överler Halbu ki bütçe meselesidir bu teraziye koyup hangisinin senin için daha mantıklı olduğunu seçme meselesidir
Ben param olsa Nvidia AMD’den daha iyi işler çıkartıyor Nvidia alırım ama param yok o zaman F/P AMD alırım
Bende çok bütçem olmadığı için AMD aldım. FP kısaca

Aurelia

80+ Bronze
DLSS3 kullanan arkadaşım bir gecikme hissetmiyor dediğiniz gibi Reflexten ötürü
Ki bende kısa bir süre DLSS3’ü deneyimlemiş biri olarak rahatsız edici bir şey hissetmedim gecikme hissetmedim direkt
AMD’de FSR3’ün yarattığı gecikmeyi önleyecek bir teknoloji yok mu
Maalesef yok hocam. DLSS genelde kullanmıyorum. Fps yüksek olduğu için 2K monitörüm gelince açıcam :D Amd 7800XT geçmek mantıksız geliyor bana kendi ekran kartınızı satıp ona mı geçiceksiniz direkt? Galax 4070Ti süper e geçebilseniz çok iyi olurdu ekran kartınızı satıp.

The Semih

80+ Gold
Dostlar selam 7900XT almayı düşünüyorum 4070 Super yerine çok daha mantıklı geldi aynı fiyattalar neredeyse fakat

Şu an aktif olarak 3090 kullanıyorum ve Warzone'a girdiğim vakit FSR3.0'ı açıyorum kesinlikle harika FPS'ler alıyorum 2k ultra ayarlarda 240 250FPS'ler fakat oyun 110 120FPS gibi hissettiriyor
Reflex teknolojisini kapatıyorum bir nebze düzeliyor fakat bu seferde oyunda gecikme hissediliyor bariz bir şekilde

Peki ya bu 7000 serisinde ki kartlar içinde geçerli mi yani ben 7900xt'i aldığımda ve kullandığımda FSR3'ü açtığım vakit gecikmemi hissedeceğim FPS oyunları oynarken sorun yaşamak istemem
Ben test ettim gecikme oluyor v-sync açmış gibi, bide şöyle bişi var diyelim saf fps 100 alıyorsun, FSR 3 açınca 80-90 alıyor onu 150 yapıyor.

DLSS3 te reflex oldugu için gecikme hissedilmiyor ama ondada vardır illaki.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Maalesef yok hocam. DLSS genelde kullanmıyorum. Fps yüksek olduğu için 2K monitörüm gelince açıcam :D Amd 7800XT geçmek mantıksız geliyor bana kendi ekran kartınızı satıp ona mı geçiceksiniz direkt? Galax 4070Ti süper e geçebilseniz çok iyi olurdu ekran kartınızı satıp.
Çok pahalı hocam + sadece pazarlama ve Amazon’dan alabilirim peşin fiyatına taksit yapıyorlar
Ve varmış AMD’de Anti-Lag olarak geçiyor 7000 serisine özel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben test ettim gecikme oluyor v-sync açmış gibi, bide şöyle bişi var diyelim saf fps 100 alıyorsun, FSR 3 açınca 80-90 alıyor onu 150 yapıyor.

DLSS3 te reflex oldugu için gecikme hissedilmiyor ama ondada vardır illaki.
Hangi kartla hocam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Evet rekabetçi oyunlarda herkesi banlatmıştı antilag şimdi düzelttiler mi bilmiyorum.
Evet düzeltme yapmışlar
Konunun detaylısı da bu şekilde

Deepnise

80+
Bu arada bu fsr 3 modu sadece fsr 3 destekli oyunlarda aktive olmuyor muydu ? Cyberpunk, Last of us, Hogwarts Legacy, Remnant 2, Spider Man vs. gibi. Daha yeni youtube üzerinden gördüm Elden Ring için bile aktive ediliyor galiba frame generation modu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom