Neler Yeni

Çözüldü✓ FSR VE RSR GÖRÜNTÜ KAYBI YAŞATIRMI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
Merhabalar benim fsr ve rsr teknolojileri hakkında birkaç sorum olucaktı öncelikle fsr hangi modda göüntüyü korur ve sıfır görüntü kaybı yaşatır dengeli modda mı qualıty modda mı yoksa ultra qualıty modda mı? hangisi az görüntü kaybı yaşatır demiyorum hangisinde görüntü kaybı sıfır olur? 2. olarak rsr görüntü kaybı yaşatır mı veya fsr ve rsr ı aynı anda açsam görüntüde kayıp yaşarmıyım? 3.olarak rdr2 den örnek veriyim. rdr2 yi ultra grafikslerde msaa 8× oynamak mı? yoksa fsr + rsr açıp oynamak mı hangisi daha iyi görüntü sunar?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
RDR 2 de DLSS vs FSR görüntü kaybı yaşatıyor 1080p de hangi moda alırsan al.

Bir de hangi kartla 8X msaa açacaksın? 3080 dahi 8x msaa kaldiramamıştı ben denediğimde. Bununla birlikte 8x/4x msaa da can sıkıcı oluyor gibi, otlar böcekler çok keskin olunca böyle gerçek dışı bir görüntü çıkıyor ama karakter yüzleri çok daha net ve iyi oluyordu. En ideali 2x msaa gibi gelmişti bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RDR 2 de DLSS vs FSR görüntü kaybı yaşatıyor 1080p de hangi moda alırsan al.

Bir de hangi kartla 8X msaa açacaksın? 3080 dahi 8x msaa kaldiramamıştı ben denediğimde. Bununla birlikte 8x/4x msaa da can sıkıcı oluyor gibi, otlar böcekler çok keskin olunca böyle gerçek dışı bir görüntü çıkıyor ama karakter yüzleri çok daha net ve iyi oluyordu. En ideali 2x msaa gibi gelmişti bana.
normalde ekran kartım zaten 8× msaa kaldırmaz ama işte dediğim gibi bu iki teknoloji görüntü kaybı yaşatmıysaydı onları açıcaktım ve kaldırıcağını düşünüyorum o zaman çünkü internetten ekran kartımın testlerine baktığımda rdr2 yi ultrada 60/70 fps kaldırıyor fsr.2.0 da var onlada dengeli modda 80/90 a falan yükseltsem rsr ilede heralde 110 u bulur bu şekilde msaa 8× kaldırır diye düşünüyorum ama 4 veya 2× te oynamamdada bir sıkıntı yok. bu arada ekran kartım rx6600 son olarakta şunu söyliyim benim ultra grafik takıntım yok sadece ekran kartının teknolojılerınden olabildiğince yararlanmaya çalışıyorum yoksa bana sorsan low da bile oynarım yani.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
normalde ekran kartım zaten 8× msaa kaldırmaz ama işte dediğim gibi bu iki teknoloji görüntü kaybı yaşatmıysaydı onları açıcaktım ve kaldırıcağını düşünüyorum o zaman çünkü internetten ekran kartımın testlerine baktığımda rdr2 yi ultrada 60/70 fps kaldırıyor fsr.2.0 da var onlada dengeli modda 80/90 a falan yükseltsem rsr ilede heralde 110 u bulur bu şekilde msaa 8× kaldırır diye düşünüyorum ama 4 veya 2× te oynamamdada bir sıkıntı yok. bu arada ekran kartım rx6600 son olarakta şunu söyliyim benim ultra grafik takıntım yok sadece ekran kartının teknolojılerınden olabildiğince yararlanmaya çalışıyorum yoksa bana sorsan low da bile oynarım yani.
FSR ya da DLSS açıp üstüne Fxaa ya da msaa açamıyorsunuz. DLSS ya da FSR sadece TAA'ı açıyor, isteseniz dahi kapatamiyorsunuz TAA'yı.

Top Bottom