Neler Yeni

Ful amd am5 sistem dizmek??

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut
Colorful anakart baya iyidir bir kaç arkadaşa sistem topladım sorun yaşamadılar çevremde bile kullandığım için öneriyorum psu markası olarak high power baya bilindik bir marka ama eğer istersen başka marka veya modellerde seçebilirsin tamamen senin seçiminde olan bir sistem.
corsair alırım 750 watt 3k şuan daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

pulse gayet iyi şu an baya fp fiyatta al gitsin nitroya gerek yok
knk en uygun site bilmediğim alışveriş yapmadığım bir site almak mantıklı olur mu?

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
efe araci
dostum rx7800xt nin nitro plus modelini bakmıştım dün 22550 idi şimdi 26k olmuş onu alacaktım, colorful markasını bilmiyorum psu markasının bilmiyorum patriot ramleri çok övdüler alacağım o ramleri sanırım onun dışında güzel sistem olmuş eline sağlık
nitroya gerek yok pure alsan yeter sapphire pure veya powercolor red devil öneririm

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
efe araci
knk ne farkı var nitro ile pulsenin ilgimi çekiyor çünkü :)
kankam nitro+ parça kalitesi sessizlik ve soğutma olarak çok iyi pulse ise giriş seviye bir kart coil whine genelde böyle giriş seviye kartlarda oluyor bende sapphire pulse var güzel bir kart fakat soğutma performansı ve parça kalitesi diğerlerine göre düşük eğer bütçen yetiyorsa pure veya red devil almanı tavsiye ederim nitro+ alıcaksan git direkt rx7900xt al derim kankam. (bütçen yoksa alabileceğin en iyi giriş seviye kart sapphire pulse dir onuda demek isterim)

kankam nitro+ parça kalitesi sessizlik ve soğutma olarak çok iyi pulse ise giriş seviye bir kart coil whine genelde böyle giriş seviye kartlarda oluyor bende sapphire pulse var güzel bir kart fakat soğutma performansı ve parça kalitesi diğerlerine göre düşük eğer bütçen yetiyorsa pure veya red devil almanı tavsiye ederim nitro+ alıcaksan git direkt rx7900xt al derim kankam. (bütçen yoksa alabileceğin en iyi giriş seviye kart sapphire pulse dir onuda demek isterim)
nitro+ gerek yok dememin sebebi rx7800xt çok ısınan bir kart değil hani giriş seviye bir rx7800xt pulse kart kullanıyorum 68 dereceyi geçmedi ondan dolayı dedim nitro+ gereksiz bence ama param var illede alıcam diyorsan karışamam.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
VeV
ful amd am5 sistem dizmek?? bütçe 50k geçen yine konu açtım tam parayı toplayacam fiyatlar aldı başını gitti 40k idi bütçe zamlana zamlana 50k ya çıktım daha da çıkamadım artık kafayı yicem bir şey yapacaz fiyatlar aldı başını gidiyor sinirlenmemek elde değil, bugün şuan almaya kalksamn 50k ile neler alabilirim dostlar şimdiden yazan elleriniz dert görmesin...
hocam ikinci el topla zaten am5 sistemler yeni parçalar 50k ya iyi toplarsın. m2 slotu 2 tane olan bir anakart olsun. psu 750w üstü ortalama bir şey olsun gerisi zaten zamanla yükseltmesi kolay olan şeyler olur. ramler ve işlemciler genelde ikinci elde sıfır fiyatı gibi oluyor onu duruma göre değerlendirirsin.

asko56

80+ Silver
ful amd am5 sistem dizmek?? bütçe 50k geçen yine konu açtım tam parayı toplayacam fiyatlar aldı başını gitti 40k idi bütçe zamlana zamlana 50k ya çıktım daha da çıkamadım artık kafayı yicem bir şey yapacaz fiyatlar aldı başını gidiyor sinirlenmemek elde değil, bugün şuan almaya kalksamn 50k ile neler alabilirim dostlar şimdiden yazan elleriniz dert görmesin...
bence aceleniz yoksa mart ayına akdar 1 ay daha bekleyin biraz daha para biriktin amd nin 9070xt efsane ekran kartı çıkcıak onla birlikle kuurlmuş bir hazır sistem almanızı tavsiye ederim

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut
bence aceleniz yoksa mart ayına akdar 1 ay daha bekleyin biraz daha para biriktin amd nin 9070xt efsane ekran kartı çıkcıak onla birlikle kuurlmuş bir hazır sistem almanızı tavsiye ederim
pahalı olur hocam o çok zor

hocam ikinci el topla zaten am5 sistemler yeni parçalar 50k ya iyi toplarsın. m2 slotu 2 tane olan bir anakart olsun. psu 750w üstü ortalama bir şey olsun gerisi zaten zamanla yükseltmesi kolay olan şeyler olur. ramler ve işlemciler genelde ikinci elde sıfır fiyatı gibi oluyor onu duruma göre değerlendirirsin.
2. el tercihim değil hocam maalesef

nitro+ gerek yok dememin sebebi rx7800xt çok ısınan bir kart değil hani giriş seviye bir rx7800xt pulse kart kullanıyorum 68 dereceyi geçmedi ondan dolayı dedim nitro+ gereksiz bence ama param var illede alıcam diyorsan karışamam.
knk bütçem 50k ona göre hareket ediyorum normalde 40 idi ama 50 ye çıkarttım diziyorum güzel sistem kasanın stoğu bitiyor m2 bitiyor parçalar zamlanıyor şuan kurup alacağım direkt ama 7900xt zor knk bütçem yok o kadar

knk bütçem 50k ona göre hareket ediyorum normalde 40 idi ama 50 ye çıkarttım diziyorum güzel sistem kasanın stoğu bitiyor m2 bitiyor parçalar zamlanıyor şuan kurup alacağım direkt ama 7900xt zor knk bütçem yok o kadar
3 yıldır aynı pc yi kullanıyorum ee artık yavaşladığını da hissediyorum kesmiyor artık beni yıllardır hep 8gb ekran kartı 16gb ram kullandım parça güncellemesi yaptım ama artık geçeyim am5 e de bi de oranın tadına keyfine bakayım yarının garantisi yok :(

Son düzenleme:

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
efe araci

kankam zaten rx7900xt almanı söylemiyorum 7800xt nitro+ ile 7900xt arasında çok bir fiyat farkı yok bu yüzden sapphire pure veya red devil rx7800xt alman daha mantıklı olur. (red devilin stokları bitmiş o yüzden pure alman her açıdan daha mantıklı)

kankam zaten rx7900xt almanı söylemiyorum 7800xt nitro+ ile 7900xt arasında çok bir fiyat farkı yok bu yüzden sapphire pure veya red devil rx7800xt alman daha mantıklı olur. (red devilin stokları bitmiş o yüzden pure alman her açıdan daha mantıklı)
onun harici arkadaşın önerdiği sistemi alabilirsin gayet iyi seçmiş parçaları sadece pulse yerine pure tercih edin.

Ekler

• resim_2025-02-20_171305608.png
    resim_2025-02-20_171305608.png
    16 KB · Hit: 4
  • resim_2025-02-20_171417023.png
    resim_2025-02-20_171417023.png
    18 KB · Hit: 6
  • resim_2025-02-20_171549461.png
    resim_2025-02-20_171549461.png
    17.7 KB · Hit: 4

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut
bi bkakayım knkm

onun harici arkadaşın önerdiği sistemi alabilirsin gayet iyi seçmiş parçaları sadece pulse yerine pure tercih edin.
nitro en uygun hepsiburadada 23k, 7900xt ile 5k fark var knk az değil :)

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
efe araci
bi bkakayım knkm

nitro en uygun hepsiburadada 23k, 7900xt ile 5k fark var knk az değil :)
kankam 23k ya nitro nerde var ben bulamadım eğer gerçekten bulduysan al direkt düşünme

kankam 23k ya nitro nerde var ben bulamadım eğer gerçekten bulduysan al direkt düşünme
ss te göründüğü gibi 23k olan pure modeli nitro+ değil bende onu öneriyorum zaten :D

Ekler

• resim_2025-02-20_172920521.png
    resim_2025-02-20_172920521.png
    219.1 KB · Hit: 6

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut

ss te göründüğü gibi 23k olan pure modeli nitro+ değil bende onu öneriyorum zaten :D
ohaa yaw knk yemin ederim 3 saat önce attım sepete sipariş geçicem traşa gittim geldim şimdi sen dedin diye girdim böyle bir zamlama yok asldhjkahjlsdahjlsdhlas şaka gibi abi ya

Top Bottom