Neler Yeni

Full ekranda iken sürekli ekran kararması ve pc ara sıra açılmıyor siyah ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Herkese merhaba
Benim sistemim 3 yıl önce aldım
-hiper harmony
-amd r3 2300x
-16 gb corsair 3000 mhz
-gigabayt b450m gaming
-saphire pulse ıtx 4 gb rx570
-500 w hiper psu
-philips 271E1SCA
windows 10 orjinal kullanıyorum bütün sürücüler ve sistem güncel şekilde oyunlarda full ekran oynuyamıyorum oyunu full ekran yapınca 5 sn varsa 15 sn ekran siyah pc nin sıcaklık değerlerine baktım msı afterburner ve speccy ile kontrol ediyorum sürekli oyunlarda veya stres testlerinde ekran kartım 72-73 derece civarında işlemci 55 üstüne çıkmadı yakın zamanda bakım yaptım.Bu problem bende yaklaşık 1.5 senedir devam ediyor monitörü aldığımdan belli eski monitörüm 1280x1024 daha sonra aldığım mönitörüm 1080 p çözünürlükte pc ye format attım sistem diskini komple biçimlendirip formatlıyorum orjinal şekilde windows sitesinden indirdiğim iso dosyası ile.
Diğer problemim ise pc açılırken bazen 2-3 defa şifre girdikten sonra ekran donuyor ve pc siyah ekran veriyor ama fanlar çalışıyor pc açık internette baya bi araştırdım sistem dosyaları ile oynanmayan yani güvenli görünen çözümleri denedim bir sonuç alamadım problemim donananımsal olduğunu düşünüyorum aklıma gelen bazı sorun kaynakalrı psu, ekran kartı veya anakart.
Anakart bios sürümüm f60e mart 2021 de çıkmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom