Yani tüm packlerle beraber 5kdan fazla tutuyor acırım vermeye o parayidaOyun alacak durumun yoksa mecbursun, tabi bu önerme değil ama mesela durumun yok gidipte bir oyuna 1500 TL veremessin mecbur korsan oynayacaksın
onlarda kendileri kırmıyor zaten yabancılardan alıyor onlar da genellikle ruslar oluyorikiside aynı yerden alıyor birçok oyun indirdim ikisindende ama hiçbir crackli oyun güvenilir değildir adamlar babasının hayrına o oyunu cracklemeye uğraşmıyor yani
instagram veya herhangi bir sana mesaj ulaşabileceğim yer varsa sana bazı linkler atmak istiyorum bunlar yabancı ve bilindik siteler yabancı olması birçok yönden daha iyi.Yani tüm packlerle beraber 5kdan fazla tutuyor acırım vermeye o parayida
Steam daha güvenilirFullprogramlarindir sitesi mi yoksa oyunindir.vip sitesi mi daha güvenilirdir?
bu şekilde ben tonlarca oyun aldım hep 1-2 gün maksimum 7 gün geçmeden şifreyi değiştiriyorlar.10-20tl verip hesap almak daha mantıklı istediğini oynarsın sonra da silersin hiçbir crackli oyun güvenli değil
Hocam zaten sınırsız garanti veriyorlar ben hiç bu tarz bir durumla karşılaşmadım itemsatıştan alıyordum satıcı veriyordu indiriyordum 1-2 hafta oynuyordum siliyordumbu şekilde ben tonlarca oyun aldım hep 1-2 gün maksimum 7 gün geçmeden şifreyi değiştiriyorlar.