Yardım Fuma 2 ve T6 Ultra Boyut

Erlik

80+
Reaksiyon skoru
90
Arkadaşlar birkaç gündür soğutucu aramaktayım normalde Scythe FUMA 2 almaya karar vermiştim fakat alacağım sitede stok kalmaması dolayısıyla alamamıştım herhangi bir stok yenilemesi durumunda hala 1. hedefim FUMA 2 fakat kafama bir soru takıldı.
FUMA 2 büyük bir soğutucu kasama sığar mı ?
İşlemci r5 3600
Kasa Corsair Spec Delta RGB
Anakart Asus Prime B450M-K
Ramler 2 slotta dolu XPG Gammix D30

Bu kasaya takacağım.

Eğer bulamazsam da bu fiyata çıkmayıp Snowman T6 Ultra alacağım çok fazla öneren oldu testlerde iyi gibi. T6 Ultra ile FUMA 2 arasında 20 derece oynar mı ? Bu kadar fark olur mu ?
Birde kullanan varsa T6 Ultra kasaya sığıyor mu o da büyükmüş galiba ?

20 derece fark olmaz. Kasaya da rahat rahat sığar. T6 da sığıyor.

Amirim öncelikle iyi akşamlar. :D Fuma 2 için ramleri kastırma muhabbetini çok fazla gördüm bu yüzden sormuştum. Sizce F/P olarak hangisi daha iyi olur ? Kaç derecelerde çalışırlar ? OC düşünüyorum ve bunu ilk defa deneyeceğim ilerleyen zamanlar da forumdan bu konuda da yardım alacağım.
Fuma 2 500 TL
T6 Ultra 200 TL

ben olsam t6 ultra alırdım para varsa alabilirsin ama fuma 2 yide

ben olsam t6 ultra alırdım para varsa alabilirsin ama fuma 2 yide
Hocam öncelikle kasalarımız baya benzer benim ekran kartı RTX2060 alırken 5600 xt ile arasında baya gidip gelmiştim hatta. Birde anakart V2 yoktu o zaman. Peki tercihiniz sebebi yalnızca fiyat mı olurdu ? yoksa performans olarak bakarsak yorumunuz ne olur ?

Hocam öncelikle kasalarımız baya benzer benim ekran kartı RTX2060 alırken 5600 xt ile arasında baya gidip gelmiştim hatta. Birde anakart V2 yoktu o zaman. Peki tercihiniz sebebi yalnızca fiyat mı olurdu ? yoksa performans olarak bakarsak yorumunuz ne olur ?
ben oc meraklısı değilim aşırı bi bilgimde yok bu konuda boyutlar vs hakkında zaten ben olsam t6 ultra alıp 4.2ghz de keyfime bakarım şu anda 3.6ghz 0.912v ile kullanıyorum yeterli sıcaklıklarda iyi

Açıkçası ben işlemcide performans seviyorum hatta ekran kartında da seviyorum ama denk gelmedi o dönem
ben oc meraklısı değilim aşırı bi bilgimde yok bu konuda boyutlar vs hakkında zaten ben olsam t6 ultra alıp 4.2ghz de keyfime bakarım şu anda 3.6ghz 0.912v ile kullanıyorum yeterli sıcaklıklarda iyi

o yüzden 5600 XT istemiştim fakat olmadı. Dediğin gibi aslında 4.2 için T6 çok ideal doğru diyorsun. Şuan stok soğutucu ile boşta bile bazen 60-70 dolanımı yapıyor sinirimi bozdu. İlk alma sebebim bu aslında sonra OC düşünüyorum. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,048
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill
Geri