reddevil powercolor rx6700xt furmark değerleri
4k - 8x msaa
nasıl sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@$ilent hocam anlarsın sen. nasıl sence
bu amd kartı için de gösterdıgın lınkte kı testten yapabılıyor muyum. uyumlu olur mu yaniFan %34 , değer çok iyi fanları biraz daha açarsan daha iyi olabilir.
Rehber - Nvidia Ve AMD Ekran Kartlarında Fan Ayarı Yapmak !
Selamlar, Bu rehberimde size ekran kartı Fan ayarı yapmayı göstereceğim. MSI After Burner üzerinden fan ayarlarımızı yapacağız o yüzden: After Burner Linki -> https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards...forum.donanimarsivi.com
bu amd kartı için de gösterdıgın lınkte kı testten yapabılıyor muyum. uyumlu olur mu yani
hocam girdim şuanFan %34 , değer çok iyi fanları biraz daha açarsan daha iyi olabilir.
Rehber - Nvidia Ve AMD Ekran Kartlarında Fan Ayarı Yapmak !
Selamlar, Bu rehberimde size ekran kartı Fan ayarı yapmayı göstereceğim. MSI After Burner üzerinden fan ayarlarımızı yapacağız o yüzden: After Burner Linki -> https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards...forum.donanimarsivi.com
hocam fan ayarlarına girince direkt uygulaya bastım şuan %69 da çalışıyor. 69 fan iyi midir ve bunu 60 a nasıl çekebilirim. elle ayarı nasıl yapabilirim onu çözemedimFan ayarını diyorsan afterburner ile fan ayarı yapabiliyorsun.
hocam girdim şuan
hocam fan ayarlarına girince direkt uygulaya bastım şuan %69 da çalışıyor. 69 fan iyi midir ve bunu 60 a nasıl çekebilirim. elle ayarı nasıl yapabilirim onu çözemedim
Hocam fan 69 da ki değerler böyle.
@$ilent
tamamdır hocam cok tesekkur ederım. ve maks fan kaç yapmalıyım ve fanı yukseltmek karta zarar verır mı. kart için tepkine de teşekkur ederımKartın soğutması çok iyi ya %30 fan artışı ile 10 derece düşmüş . Manuel olarak ayarları yapmak için benim rehberdeki ekranda hangi kutucuklar tikli vs. dikkat et, rehberi detaylıca oku. Bazı kutucukları tikleyip detaylı ayar kilidini açman lazım.
tamamdır hocam cok tesekkur ederım. ve maks fan kaç yapmalıyım ve fanı yukseltmek karta zarar verır mı. kart için tepkine de teşekkur ederım
+ kartı 2. el aldım
ben onu elle ayarlarım ya normal dolaşırken 35 e ayarlarım. oyunlarda falan 70 e getiririmFan hızında %85 i geçmemeni tavsiye ederim ama zaten senin %70 i bile geçmene gerek yok. Kart 70 derece altında olucak bir ayar yapsan yeter. 68 derecede çalışcak şekilde ayarla fanı, gereksiz yere sesde yapmamış olursun . Ayardaki gibi benim zero rpm için verdiğim tüyoyada dikkat et öyle yap böylece kart boşta fan açmasın.
ben onu elle ayarlarım ya normal dolaşırken 35 e ayarlarım. oyunlarda falan 70 e getiririm
dediğin gibi yaparım hocam. sagol çok tesekkur ettım <3Fan ayarını yap uğraşma işte . Rehberdeki gibi 50 dereceye kadar %0 olcak şekilde ayarla fan boşta dursun, 50 dereceden sonrayıda %70 fan hızına kadar uygun çizgide ayarla.