Neler Yeni

Furmark Hakkında....

Mehmet_5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhabalar.. İkinci el ekran kartı alırken furmark max fps değerleri (örn: 3070 ti) farklı çıkıyor. Daha doğrusu furmarkta nasıl yorumlama yapmalıyız.
Benim bildiğim; max fps ve min fps arasında aşırı fark olmaması kartın stabil çalıştığına işaret eder. Ayrıca kartın % 100 kullanımı ve watt gücünü sonuna kadar çekmesi gerektiğini biliyorum. Birde fan yüzdesi ve sıcaklık değerlerinin orantısına dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Sizin yorumlarınız nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Benim kullandığım sistemde ve önceki sistemimde hiç bir zaman 3080 e 300 wattt çektiremedim Furmark testin de. Bütün ayarları ful yapmama rağmen öyleydi kart ısınmıyordu bile fan %70 olmuyordu bile funmarkta. Bence boş bir test. Valheim gibi küçük ama 3 boyutlu sağlam bir oyunda denemeni tavsiye ederim internettende o ekran kartının kaç fps aldığını o oyunda görebilirsin

Mehmet_5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kullandığım sistemde ve önceki sistemimde hiç bir zaman 3080 e 300 wattt çektiremedim Furmark testin de. Bütün ayarları ful yapmama rağmen öyleydi kart ısınmıyordu bile fan %70 olmuyordu bile funmarkta. Bence boş bir test. Valheim gibi küçük ama 3 boyutlu sağlam bir oyunda denemeni tavsiye ederim internettende o ekran kartının kaç fps aldığını o oyunda görebilirsin
Teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkür ederim.
Farklı değer göstermesinin sebebide test yapan arkadaş veya sen vulkon veya başka seçeneklerle çalıştırmış olabilirsiniz onlara da dikkat etmeniz gerekiyor

Mehmet_5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı değer göstermesinin sebebide test yapan arkadaş veya sen vulkon veya başka seçeneklerle çalıştırmış olabilirsiniz onlara da dikkat etmeniz gereki
Sarı sitede 3070 ti var. 0*msaa ve diğer ayarlarıda aynı. 51 fps veriyor. Başka 3070 ti var 180 fps veriyor. Furmark versiyonları farklı olsa bile birisi 51, diğeri 180 fps olmaması lazım. (Fakat max 51 fps veren kartın müşteri talebi daha çok. Demek istediğim biz furmarkta birşeylermi kaçırıyoruz. )

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
o kadar fark varsa sıkıntı vardır karta ben olsam almazdım. MSA veya versiyon değil msa direk seçebiliyorusun. çalıştırcağın seçenek önemli vulkan veya başka seçenekler var en çok vulkan zorluyor diye biliyorum fps ve kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,339
Üyeler
170,347
Son üye
birii
Top Bottom