Neler Yeni

Furmark test nasıl yapılır?

Suwariba

80+ Silver
Yanda üstte yazio sağ tarafta gpu streest test diye ona basıp 30 dk veya 15 dk sonucunda sıcaklığı atarsin
hocam yaptım 30 dakikadan fazladır max 76 derece idi. ESC basınca sonuç ekranı gelcek sandım çıktı direkt o yüzden ekran görüntüsü atamadım kusura bakmayın.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
hocam yaptım 30 dakikadan fazladır max 76 derece idi. ESC basınca sonuç ekranı gelcek sandım çıktı direkt o yüzden ekran görüntüsü atamadım kusura bakmayın.
76 iyi 30dk için daha da ısınmaz zaten 77 belki görür görmezdi 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Sonmez
76 iyi 30dk için daha da ısınmaz zaten 77 belki görür görmezdi 👍
Hocam merhaba ben arkadaş vasıtasıyla furmark2 gezginlerden indirdim sonra testimi yaptım vesayri ama sonra indirdiğim rarı virustotale attığımda 64 antivirusten 1 i trojen bulduğunu söyledi adıda Kingsoft diye bir şey popüler değilmiş. Gezginlerden furmarkı indirmemde herhangi bir sıkıntı yok değilmi ? eğer sizde indirdiyseniz gezginlerden vs. sorun yaşadınızmı , bu konularda hassasım görüşünüzü bekliyorum
1736539463736.png

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Hocam merhaba ben arkadaş vasıtasıyla furmark2 gezginlerden indirdim sonra testimi yaptım vesayri ama sonra indirdiğim rarı virustotale attığımda 64 antivirusten 1 i trojen bulduğunu söyledi adıda Kingsoft diye bir şey popüler değilmiş. Gezginlerden furmarkı indirmemde herhangi bir sıkıntı yok değilmi ? eğer sizde indirdiyseniz gezginlerden vs. sorun yaşadınızmı , bu konularda hassasım görüşünüzü bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Kendi sitesinden indirip kur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom