Furmark Testi Hakkında

Bu arkadaş İstanbul Avcılar’da. Anlaşmalı kargosu da var kendin de götürebilirsin daha hızlı olsun dersen. Bu tarz işlerde mahalle bilgisayarcısına güvenmemek lazım
Bursa'da illa güvenilir vardır diye düşünüyorum bulamazsam burası aklımda kalsın hocam peki uzun vadede bu sıkıntı çıkarır mı yani böyle kullanmaya devam edersem ?

Bursa'da illa güvenilir vardır diye düşünüyorum bulamazsam burası aklımda kalsın hocam peki uzun vadede bu sıkıntı çıkarır mı yani böyle kullanmaya devam edersem ?
Çıkarır, chipin iyi yanmamış şimdiye kadar. Chip yanarsa ya kartı çöpe atarsın ya da kart kadar para verir tamire.

Hurdaya yedek parça olarak satılır anca o durumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada başka bir yere yaptırma bak güven bana, hem fazla masraf çıkarırlar hem de yanlış boyda ped kullanırlar veya dandik ped kullanırlar. 150 tl mi ne kargo ücreti zaten git gel. Forumda çok konu açıldı bakım sonra hotspot 100 derece diye. Yanlış boyda ped kullanılırsa soğutma bloğu chipe temas edemiyor. Şimdikinden daha kötü de olabilir

Çıkarır, chipin iyi yanmamış şimdiye kadar. Chip yanarsa ya kartı çöpe atarsın ya da kart kadar para verir tamire.

Hurdaya yedek parça olarak satılır anca o durumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada başka bir yere yaptırma bak güven bana, hem fazla masraf çıkarırlar hem de yanlış boyda ped kullanırlar veya dandik ped kullanırlar. 150 tl mi ne kargo ücreti zaten git gel. Forumda çok konu açıldı bakım sonra hotspot 100 derece diye. Yanlış boyda ped kullanılırsa soğutma bloğu chipe temas edemiyor. Şimdikinden daha kötü de olabilir
1500TL fiyat çektiler normal mi ?

1500TL fiyat çektiler normal mi ?
Hem ped değiştirecek hem macun yenileyecek. Kargo da dahildir büyük ihtimalle. Normal gibi. Termal pedler pahalı kendisi de ucuz mal kullanmıyor.

Macun yerine ekstra ücretle Ptm kullanıyorsa onu da tercih edebilirsin. 3 sene falan termal bakım derdin olmaz

1500 liralık bakımdan hayır geleceğini sanmıyorum çöp ped kullanır kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,432
Üyeler
201,202
Son üye
xlyra

Geri