Furmark testimin sonuçları nasıl?

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Merhaba arkadaşlar, elimde 3070ti kartım var. Satılığa koyacağım koymadan öncesinde furmark testi yapmak istiyorum. Daha önce hiç denemedim. 2k ekranım var. Furmark ayarlarında Seçmem gereken ve dikkat etmem gereken kısım var mı?

gpu benchmark yazan yerden 2k ya al resolutiondan 16/9 2k ya al fullscreen i aç testi başlat başka bişeye gerek yok testin detaylı sıcaklık ölçüm vol voltaj değerlerinin ortalaması en yükseğini öğrenmek için hwinfo64 kullanabilirsin zaten furmarktta görüyorsun anlık olarak ama işine yarar belki hwinfodan da bakabilirsin

gpu benchmark yazan yerden 2k ya al resolutiondan 16/9 2k ya al fullscreen i aç testi başlat başka bişeye gerek yok testin detaylı sıcaklık ölçüm vol voltaj değerlerinin ortalaması en yükseğini öğrenmek için hwinfo64 kullanabilirsin zaten furmarktta görüyorsun anlık olarak ama işine yarar belki hwinfodan da bakabilirsin
Anti aliasing 2x4x8x var onlardan birini seçmek lazım mıdır?

Anti aliasing 2x4x8x var onlardan birini seçmek lazım mıdır?
yap 8x kart daha çok yorulsun doruk noktasında çalışsın test daha başarılı olur kenar yumuşatma o işte

Arkadaşlar testi yaptım 8 dk kadar. Sonuçlar nasıl sizce değerlendirebilir misiniz?

Ekler

• IMG_5841.jpeg
    IMG_5841.jpeg
    1.5 MB · Hit: 73
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,826
Üyeler
189,164
Son üye