OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,337
aynen ama insanları bilmeden yargılamanda güldürmedi değilSırf yazmak için yazıyorsun boş insan.
aynen ama insanları bilmeden yargılamanda güldürmedi değilSırf yazmak için yazıyorsun boş insan.
senin gibi kasi gözü dönen görmedim, o kadar satirin arasinda bile oturdun yerden bile, yilandan fazla salaniyorsun.ne kopya sen behzat ç deki hayalet bu avatardaki sen dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten mi cahilsin bir de kopya yazmış![]()
Yazdığına göre yorum yapmıştım farkettiysen detaylıca girmedim.aynen ama insanları bilmeden yargılamanda güldürmedi değil
Sen adam akıllı türkçeyi yazabilcek misin yoksa o kadar sistem alcağına bir öğretmen tutsaydın kendine keşke.yeri geldinde, adami madam yapariz annam.
babalarida yeri geldinde anne yapariz
bilen bilir , gören görür.
cekemiyenlerde
senin gibi kasi gözü dönen görmedim, o kadar satirin arasinda bile oturdun yerden bile, yilandan fazla salaniyorsun.
umarim 120 derecelik antenin düzgündürde. elektrik contact vurasin.
yoksa
adami madam yaparlar.
ama sen anlamsin. cahil bi kere diline gelmis ya.
sen PP devam yasa. nasil olsa bos insan.
Abi lütfen yapmaekran.kartı 3090 olcak.
sen agla fakir. ezik.
Post automatically merged:
adamı madam.yapariz.
İyiymişYazdığına göre yorum yapmıştım farkettiysen detaylıca girmedim.
bunlar ne yeniyor mu?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2k cözünlüklen ve hersey ultra ayarladim, sonuclar bu rakamlar cikti
kusura bakmada üc dil bildigce zor oluyor. istersen english basliyalim. ozaman bakalim nasil bi Translate manyaki oldun ortaya cikar.Sen adam akıllı türkçeyi yazabilcek misin yoksa o kadar sistem alcağına bir öğretmen tutsaydın kendine keşke.
şu konu niye beni bu kadar güldürdü asdıjasgdhpasdekran.kartı 3090 olcak.
sen agla fakir. ezik.
adamı madam.yapariz.
ögretmene ne gerek varki. senin alirim. istedim gibi paramlan severimSen adam akıllı türkçeyi yazabilcek misin yoksa o kadar sistem alcağına bir öğretmen tutsaydın kendine keşke.
Hocam madam Türkçede çok ciddi bir küfür lütfen bir daha kullanmayınyeri geldinde, adami madam yapariz annam.
babalarida yeri geldinde anne yapariz
bilen bilir , gören görür.
cekemiyenlerde
senin gibi kasi gözü dönen görmedim, o kadar satirin arasinda bile oturdun yerden bile, yilandan fazla salaniyorsun.
umarim 120 derecelik antenin düzgündürde. elektrik contact vurasin.
yoksa
adami madam yaparlar.
ama sen anlamsin. cahil bi kere diline gelmis ya.
sen PP devam yasa. nasil olsa bos insan.