HyperX Cloud silver mi Corsair Hs50 pro mu şuan aynı fiyatAlınır fakat
Onun yerine düşünmeden bunu tercih ederdim.HyperX Cloud Silver Oyuncu Kulaklık HX-HSCL-SR/NA Fiyatı
HyperX Cloud Silver Oyuncu Kulaklık HX-HSCL-SR/NA en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bana da öyle geldi ilk çıktığı zaman 550 lira bandındaydıGereksiz pahalı bence
Cloud silver iyi bir kulaklık değil fiyatını da hakketmez . Kendim kullandım. Uzun kullanımda ses tekerleğinden ses açıp kısmada cızırtı yapıyor ve ilerleyen zamanlarda sol taraftan ses gelmemeye başlıyor. Fury X kullanıyorum şuan Cloud silver'dan her anlamda daha iyi diyebilirim.Alınır fakat
Onun yerine düşünmeden bunu tercih ederdim.HyperX Cloud Silver Oyuncu Kulaklık HX-HSCL-SR/NA Fiyatı
HyperX Cloud Silver Oyuncu Kulaklık HX-HSCL-SR/NA en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullanmayan arkadaşlar bi zahmet yorum yapmasın bence fiyatı uygun özelliklerine göre . Aynı özelliklerde aynı fiyata başka kulaklık yok .Gereksiz pahalı bence
Hs50 pro mu sizce drop plus mıHS50 Pro tercih ederdim ben.
furyx kesinlikleHs50 pro mu sizce drop plus mı
bence de fury X ama şuan 650 lira bandında yine de bu fiyata değer mifuryx kesinlikle
Adam akıllı ses kartın yoksa çöp. Üstüne kontrolcüsü sorunlu. Fury X daha iyi.Alınır fakat
değerbence de fury X ama şuan 650 lira bandında yine de bu fiyata değer mi
Şöyle diyebilir miyiz?değer