Fury z mouse alinir mi ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,628
Çıkmış heralde furylevelin instagraminda gördüm şuan en uygun fiyatta

Sizce alinir mi ?

Bu fiyata alınır mı alınır.

Ne kadar Rampage olsa da. 🥴

İncelemeden alınır veya alınmaz diye bir şey söylemek yanlış.
Yakın zamanda incelemeleri yayınlanacaktır o zaman düşünüp karar verirsiniz ki ben hem karşılaştırma hem de inceleme içeriği yayınlayacağım.

Kağıt üzerindeki özelliklerine bakılacak olursa alınır fakat Detaylı bir inceleme beklemek mantıklı olacaktır.
@Banxtre Bekliyoruz İncelemenizi. Sipariş ettiniz mi ürünü?

İncelemeden alınır veya alınmaz diye bir şey söylemek yanlış.
Yakın zamanda incelemeleri yayınlanacaktır o zaman düşünüp karar verirsiniz ki ben hem karşılaştırma hem de inceleme içeriği yayınlayacağım.
Kanalin var mi varsa atda izleriz fiyati yükselmesinde alıcam yoksa

Kağıt üzerindeki özelliklerine bakılacak olursa alınır fakat Detaylı bir inceleme beklemek mantıklı olacaktır.
@Banxtre Bekliyoruz İncelemenizi. Sipariş ettiniz mi ürünü?
Çoktan sipariş geçtim.
Post automatically merged:

Kanalin var mi varsa atda izleriz fiyati yükselmesinde alıcam yoksa
Videolu içerik ürettiğim bir mecra yok ama yazılı,medyalı incelemeleri hem forum hem instagram üzerinden yayınlıyorum .

Çoktan sipariş geçtim.
Nerde yayinlicaksin incelemeyi forumda yayinlarsan beni etiketlermisin göremem felan alıcamda mouseum sıkıntılar çıkarmaya basladi
Ya sinir oldum zar zor yaziyorum internet geliyor gidiyor sivsstayim çekmiyor köyde

Fiyatı bana da ucuz geldi. Belki ben de alabilirim. Sizi bekliyor olacağım. Hangi fareler ile karşılaştıracaksınız ürünü bu arada?
Impact 2 ve Basilisk X var şuan erişebildigim.
Bu ikisi ile ayrı bir karşılaştırma konusu açmayı planlıyorum.

Nerde yayinlicaksin incelemeyi forumda yayinlarsan beni etiketlermisin göremem felan alıcamda mouseum sıkıntılar çıkarmaya basladi
Ya sinir oldum zar zor yaziyorum internet geliyor gidiyor sivsstayim çekmiyor köyde
Unutmazsam etiketleyeyim ,hem forumda hem IG'de yayınlamayı planlıyorum.

Impact 2 ve Basilisk X var şuan erişebildigim.
Bu ikisi ile ayrı bir karşılaştırma konusu açmayı planlıyorum.

Unutmazsam etiketleyeyim ,hem forumda hem IG'de yayınlamayı planlıyorum.
Yapabiliyorsanız ürünün içini açıp donanımlar söylenilen gibi mi değil mi bir inceleyin derim.
Ayrıca konunuza etiketleyin beni. Olur ki kaçırırım.

Yapabiliyorsanız ürünün içini açıp donanımlar söylenilen gibi mi bir inceleyin derim.
Ayrıca konunuza etiketleyin beni. Olur ki kaçırırım.
İçini açmayı planlamıyorum, zaten bu ürün normalde mevcut olan bir ürün ve halihazırda içinin açılmış ve bileşenlerinin ne olduğu hakkında içerikler mevcut .

İçini açmayı planlamıyorum, zaten bu ürün normalde mevcut olan bir ürün ve halihazırda içinin açılmış ve bileşenlerinin ne olduğu hakkında içerikler mevcut .
Anladım. İncelemenizi bekliyor olacağım. İyi forumlar.

Geri