AnanasElessa
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Kasa mousenin hemen yanında arasında 1 metre bile olmaz ben oynarken. Sizce alınır mı kopma vesaire yapar mı?
![]()
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
bu varken hayır alınmaz
Hocam bunu gördüğüm iyi oldu çok teşekkür ederim.güzel mouse temu indirimlerinden düşürmediysen mouse tercih edilebilir sanırım şu an aj159pro 8k dock ile 800 civarına geliyor o da değerlendirilebilir
1400 Tlbutce max kac
hım 159 pro al ozaman1400 Tl
rica ederim hocam bu bütçede daha iyisini imkan yok bulamasın 4 5 gündür kullanıyorum başarılıHocam bunu gördüğüm iyi oldu çok teşekkür ederim.
Hocam normal fiyatı 3000 TL olarak gösteriliyor çokta güvenemedim şimdi 900 tl ye görünce vergisini felan kaç tl alıyo?rica ederim hocam bu bütçede daha iyisini imkan yok bulamasın 4 5 gündür kullanıyorum başarılı
hocam her şey dahil 1300 1400 oluyor sepette daha da vergi ödemiyorsun merak etme ben ve forumdaki herkes aldıHocam normal fiyatı 3000 TL olarak gösteriliyor çokta güvenemedim şimdi 900 tl ye görünce vergisini felan kaç tl alıyo?
Tamamdır hocam teşekkür ederim.hocam her şey dahil 1300 1400 oluyor sepette daha da vergi ödemiyorsun merak etme ben ve forumdaki herkes aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sepette görüyorsun öderken toplam ne kadar ödüyorsan o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu paraya bedava btw
rica ederim ne demek sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin kullanıyomTamamdır hocam teşekkür ederim.