Genetik XDoha lan 13 yaşında 1.70 boy ne![]()
Mahallede okulda vs. oynarsın futbolunu bence bırak boks'a yazıl ama saglam olsun aynı zamanda vücut da yap.
Hocam futbolda artık hızlı olmak gerekiyor mesela gs psv maçındaki mario götse nin attığı golde lyundama yavaş kalmasaydı gol olmazdı bunun gibi sebeplerden dolayı ayrıca iyi şut ile sert şutu karıştırmayın bu kadar boy ve kilonuz varsa bacaklarınız güçlüdür ve sert şut çekersiniz.İyi şut atarım mevkim belli değil defansta neden küfür yiyeyim
Küçükken kaleci olurdum ve tutardım bayaHocam futbolda artık hızlı olmak gerekiyor mesela gs psv maçındaki mario götse nin attığı golde lyundama yavaş kalmasaydı gol olmazdı bunun gibi sebeplerden dolayı ayrıca iyi şut ile sert şutu karıştırmayın bu kadar boy ve kilonuz varsa bacaklarınız güçlüdür ve sert şut çekersiniz.
O zaman bence kaleci olun hocam.Küçükken kaleci olurdum ve tutardım baya
Genetikmiş oyüzden kaleci olurdum13 yaş 1.70 ne Maşallah ab
O zaman bence kaleci olun hocam.
Orada ki hocalar size uygun gördükleri mevki yi vereceklerdir ayrıca bir mevki de itiraz ederseniz o mevkiyi de alabilirsiniz ama o mevkide baya başarılı olmanız gerekiyor.Genetikmiş oyüzden kaleci olurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet zaten bu boy ben kiloyla forvet olamazdım da mevkimi kendim mi seçiyorum
Kaleci veya defans.Hangi mevkide olurum bu boy ve kiloyla
Futbola başlayınca kilo vermezmiyimbana kalırsa önce kilo ver, yağ erit. (varsa)
Kalecilikde çeviklik açısından önemli, daha çok top tutarsın.
Orada ki hocalar size uygun gördükleri mevki yi vereceklerdir ayrıca bir mevki de itiraz ederseniz o mevkiyi de alabilirsiniz ama o mevkide baya başarılı olmanız gerekiyor.
Hocam dediğim gibi modern futbol da hız çok önemli siz kilonuza rağmen hızlıysanız Kanat ve bek dışındaki pozisyonlarda çok sıkıntı çekmezsiniz benim size önerimse ofansif orta saha/on numara/forvet arkası bu mevkide oynamanızı öneririm.(Zaten 3 ününde aynı mevki olduğunu biliyorum.)Futbola başlayınca kilo vermezmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalecilik dışında başka neye aldanır bu boy be kiloyla