Neler Yeni

Futbol oynayamıyorum heyecan yapıyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
Kendi çapımda çok süper oynuyorum babam izlemeye gelince değil şut çekmeyi şutlar kaleyi dahi bulmuyor. Normalde bencil oynarım ama güzel oynarim herkesi geçer gol atarım, babam izlemeye gelince top ayağıma gelir gelmez heyecan yapıyorum bırak çalım atmayı koşmayı unutuyorum neredeyse, babam çok çabaladı çok masraf yaptı beni böyle görmesini istemiyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Baban varken utanıyorsun büyük ihtimal

121709

80+ Silver
Kendi çapımda çok süper oynuyorum babam izlemeye gelince değil şut çekmeyi şutlar kaleyi dahi bulmuyor. Normalde bencil oynarım ama güzel oynarim herkesi geçer gol atarım, babam izlemeye gelince top ayağıma gelir gelmez heyecan yapıyorum bırak çalım atmayı koşmayı unutuyorum neredeyse, babam çok çabaladı çok masraf yaptı beni böyle görmesini istemiyorum.
Bu sadece futbolda mı oluyor? Genel olarak babandan utanıyorsun gibi sadece futbol ile alakası yok gibi.

KAANT10X

80+ Bronze
Bende kendimi antrenman topçusu olarak ifade ederim. Maçlara çıktığımda her taraftan birilerinin bağırması pas isteyen arkadaşlar tribünde beni izleyen kişiler. Bu yüzden futboldan soğudum sahaya çıkınca Bu yüzden elim kolum titrerdi ama o maçlarda ilk 11 sebebim hep antrenmanlara iyi olmamdı.
Yani yetenekten ziyade kişisel bir problem var özguven eksikliği toplum ya da kişi baskısı bunu yenmenin en güzel yoluda yanlış anlamayın diğer insanları yok gibi görüp onları boş bir şişe gibi düşünmek tabi insanları ***** yerine koymak değil amacımız sadece o an kendimizi üstün görmek ve en iyisi olduğumuza inanmak

Ysuflix

80+ Gold
bende gitar çalarken ailemin yanında böyle oluyorum. arkadaşlarımın yanında sorun yok ama aileme çalarken dinlerlerken saçmalıyorum. zamanla alışırsın muhtemelen baban izlemeye geldimi yok gibi düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,681
Üyeler
172,719
Son üye
tasno
Top Bottom