Neler Yeni

Futbol veya basketbol oynamak istiyorum ??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Her ikiside seviyorum ama futbolu daha çok seviyorum ama çok kötü oynuyorum oynayamıyorum bile diye biliriz futbol kulüperi oluyor onlara gitsem öğrenirmiyim yoksa o kulüpler iyi oynayan çocuklar için mi bilmiyorum yani sanki sıfırdan başlamam lazım ve ordakilerin çoğu belkide daha iyi oynuya olabilirler

yani a1 türkçemle yazamadım kısacası bu tür yerlere gitsem bana iyi oynamayı öğretiler mi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İyi oynayanlar için değil tabii ki.
Fakat hangi düzeyde oynuyorsun?
Hangi anda ne yapman gerekiyor?
Kendini iyi geliştirmen lazım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hangisini daha çok seviyorsan ondan ilerle. Daha iyi yapman değil önemli olan, sevmen.
Sevince zamanla gelişirsin zaten.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani şöyle diyim şut çekerim olan dışı yerlere gider çalım desen topla en fazla 5 sn koşarım maks
biraz top almada iyiyim oda az yani

ayaksız bir insanım diyim :D

kendimi nasıl geliştircem kendi kendime
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisini daha çok seviyorsan ondan ilerle. Daha iyi yapman değil önemli olan, sevmen.
Sevince zamanla gelişirsin zaten.
işte nasıl gelişicem kendime kulübe gitsem öğrenirmiyim amacım üst düzey bişey değil mesela büyük sınıflarla veya sınıf vs yaparsın okulda ama iyi olanlar alınır mesela onların arasına girmek istiyorum öyle

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Her ikiside seviyorum ama futbolu daha çok seviyorum ama çok kötü oynuyorum oynayamıyorum bile diye biliriz futbol kulüperi oluyor onlara gitsem öğrenirmiyim yoksa o kulüpler iyi oynayan çocuklar için mi bilmiyorum yani sanki sıfırdan başlamam lazım ve ordakilerin çoğu belkide daha iyi oynuya olabilirler

yani a1 türkçemle yazamadım kısacası bu tür yerlere gitsem bana iyi oynamayı öğretiler mi
6 yildir lisansli futbol oynuyorum liglere cikan kluplerin seni alacagini dusunmuyorum ama belli yas grupları icin futbol okullari var para ile ama hocalar sana futbolu ogretiyor gibi dusunebilirsin ama en onemlisi sevme. Seversen basarirsin

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil

Herkes anasının karnında futbolcu doğmadı kendini geliştir kulüplere gidebilirsin orası gelişimin için büyük katkı sağlayacak her zaman en iyi performansını ver ve aylar içinde kendindeki gelişimi hissedeceksin belki haftalar belki'de yıllar ama bende bu amatör olarak oynuyorum futbolu Ordu Spor altyapısında oynuyorum bu işerlere başladığımda topu ayağımda zor tutuyordum her şey zaman ile çözülüyor sana laf atan kötü oynadığını söyleyen insanlarda olacak ama hiç dikkate alma sana diyeceğim tek şey kendini geliştir bol şans dostum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
yani şöyle diyim şut çekerim olan dışı yerlere gider çalım desen topla en fazla 5 sn koşarım maks

işte nasıl gelişicem kendime kulübe gitsem öğrenirmiyim amacım üst düzey bişey değil mesela büyük sınıflarla veya sınıf vs yaparsın okulda ama iyi olanlar alınır mesela onların arasına girmek istiyorum öyle
Kulübe gitmen en mantıklısı olur bence.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes anasının karnında futbolcu doğmadı kendini geliştir kulüplere gidebilirsin orası gelişimin için büyük katkı sağlayacak her zaman en iyi performansını ver ve aylar içinde kendindeki gelişimi hissedeceksin belki haftalar belki'de yıllar ama bende bu amatör olarak oynuyorum futbolu Ordu Spor altyapısında oynuyorum bu işerlere başladığımda topu ayağımda zor tutuyordum her şey zaman ile çözülüyor sana laf atan kötü oynadığını söyleyen insanlarda olacak ama hiç dikkate alma sana diyeceğim tek şey kendini geliştir bol şans dostum
6 yildir lisansli futbol oynuyorum liglere cikan kluplerin seni alacagini dusunmuyorum ama belli yas grupları icin futbol okullari var para ile ama hocalar sana futbolu ogretiyor gibi dusunebilirsin ama en onemlisi sevme. Seversen basarirsin
anladım ama amacım futbolcu olmak değil sadece çevremde iyi oynamak yani örnek verim yukarda verdim okulca vs yaparsın sınıf vs leri felan onlarda yer alim mesela iyi olanları alırlar sınıftaki kişiler hocalar değil sınıf arkadaşlarımız kadro kurar ya mesela öyle ben oraya çıkıcak oynama kabileyim yok öğrenmek istiyorum

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Çalışıcaksın dostum.
Derslere nasıl çalışıyorsan futbola da öyle çalışacaksın.
Şut çekeceksin belki 100 kere çekeceksin en sonunda bulasın. Driblinglere kalkıcaksın bi anda ki alışasın.

Dušan Tadić

80+ Silver
kendinden büyüklerle oyna
bi duvarın karşısına geç ve paslaş
evde çorapla top oyna (cidden işe yarıyor alışkanlık önemli)

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
anladım ama amacım futbolcu olmak değil sadece çevremde iyi oynamak yani örnek verim yukarda verdim okulca vs yaparsın sınıf vs leri felan onlarda yer alim mesela iyi olanları alırlar sınıftaki kişiler hocalar değil sınıf arkadaşlarımız kadro kurar ya mesela öyle ben oraya çıkıcak oynama kabileyim yok öğrenmek istiyorum
O zaman imkanin varsa bir futbol okuluna gidebilirsin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tarzan gibi atlamayı seviyorsan kaleci olabilirsin. Çalım atmaktan üşendiğin için stoper filan da olabilirsin.
Basket 💩(benim için 🙂)

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Çalışıcaksın dostum.
Derslere nasıl çalışıyorsan futbola da öyle çalışacaksın.
Şut çekeceksin belki 100 kere çekeceksin en sonunda bulasın. Driblinglere kalkıcaksın bi anda ki alışasın.
ama bunu nasıl yapıcam bana yardımcı olucak arkadaşımda yok

tek başıma nereye kadar olur ki karşıma adam gelince mesela geçmem lazım ama bunu deniceğim biri yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,719
Üyeler
161,329
Son üye
annymos
Top Bottom