Neler Yeni

Futbol veya basketbol oynamak istiyorum ??

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Çalışıcaksın dostum.
Derslere nasıl çalışıyorsan futbola da öyle çalışacaksın.
Şut çekeceksin belki 100 kere çekeceksin en sonunda bulasın. Driblinglere kalkıcaksın bi anda ki alışasın.
boş kaleye gol atamayan biriyim johdh doğru ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yani duvarı nasıl gecicem acaba kukalarla dizim aralarından geçiyorlar ya böylemi yapsam işe yararmı

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
anladım ama amacım futbolcu olmak değil sadece çevremde iyi oynamak yani örnek verim yukarda verdim okulca vs yaparsın sınıf vs leri felan onlarda yer alim mesela iyi olanları alırlar sınıftaki kişiler hocalar değil sınıf arkadaşlarımız kadro kurar ya mesela öyle ben oraya çıkıcak oynama kabileyim yok öğrenmek istiyorum

Sen sıfırdan başlayacaksan futbol okulu senin için en iyisi olacaktır kendi kendine çalışman çok zor olur bir şey bilmiyorsun

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Suan oyun oynuyorum knkm ben sana özelden 1saat içinde neler yapabilirsin yazicam

Hynix CJR

80+
O tarz yerlerde iyi oynayanlar olacaktır, hep geri plana atılırsın, futbola küstürür hocan.
O yüzden bir sarkaç top al ya da yap ve kullan.
Parka çık koş. En az yarım saat %50 tempo koş.
Sarkaç top için ise poşetin içine topu koy ucuna bağla ipi kapıya as, kafa vur, ayak içi vur, ayak üstü vur, top tekniği kazan.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Her ikiside seviyorum ama futbolu daha çok seviyorum ama çok kötü oynuyorum oynayamıyorum bile diye biliriz futbol kulüperi oluyor onlara gitsem öğrenirmiyim yoksa o kulüpler iyi oynayan çocuklar için mi bilmiyorum yani sanki sıfırdan başlamam lazım ve ordakilerin çoğu belkide daha iyi oynuya olabilirler

yani a1 türkçemle yazamadım kısacası bu tür yerlere gitsem bana iyi oynamayı öğretiler mi
Basketbol kurs ile rahatça öğrenilebilecek bir spor bence
futbol için yetenekte lazım

Top Bottom