Öncelikle altyapıda oynaman gerek ben lisanslı oynuyordum bıraktım çok çok iyi oynarsan seni o ilin kendi altyapısına davet ediyorlar bizim takımda Antalyaspora davet edilen vardı mesela başlangıç böyleMerhabalar 14 yaşındayım ve futbolcu olmak istiyorum okulda ve mahallede futbol oynuyorum ama hiç kulübe gitmedim nasıl yapacağım?
bir kulübe gir.
Bir kulübe girmeden keşfedilme olasılığın imkansız gibi bir şey ama okul takımından keşfedilenler de var.
Hocam işte klübe direk parayla mı giriyoruzÖncelikle altyapıda oynaman gerek ben lisanslı oynuyordum bıraktım çok çok iyi oynarsan seni o ilin kendi altyapısına davet ediyorlar bizim takımda Antalyaspora davet edilen vardı mesela başlangıç böyle
Olamazsın hocam seçimlerde yetenek yerine torpille alım yapılıyor. . .Hocam işte klübe direk parayla mı giriyoruz
Ben soylicektim torpil olmadan olmuyor sitede hevesini kırmak istemedimOlamazsın hocam seçimlerde yetenek yerine torpille alım yapılıyor. . .
Değişiyor ben aylık ücret ödüyordumHocam işte klübe direk parayla mı giriyoruz
Futbolu bu yüzden bıraktımBen soylicektim torpil olmadan olmuyor sitede hevesini kırmak istemedim
İyiysen her türlü alırlar.Olamazsın hocam seçimlerde yetenek yerine torpille alım yapılıyor. . .
Hayır git kulübe sadece lisans çıkarma parası veya isterlerse forma parası alırlarHocam işte klübe direk parayla mı giriyoruz
Bizde boyna yok servis ücreti falan filan diye her hafta 10 lira alıyorlardı gıcık oldum bıraktım sonrada oynamadım okulda turnuvalarda bedende falan oynuyorum amaHocam işte klübe direk parayla mı giriyoruz
Alırlar aylık ücret hocam büyük ihtimalleHayır git kulübe sadece lisans çıkarma parası veya isterlerse forma parası alırlar
Hocam ben ahım şahım iyi bir oyuncu değilim ama bir arkadaşım vardı çocuk o kadar iyi oynuyorduki görmeniz lazım orta sahanın mozartı gibi bişeydi ama seçimlerde alınmadı herkes orda torpil olduğunu biliyordu ama yapçak bişeu yokİyiysen her türlü alırlar.
Çoğu paralıdır ama çok fazla değildir. En azından küçük kulüpler böyle.Hocam işte klübe direk parayla mı giriyoruz