Bunun yerine direkt Chrome OS Flex kurabilirsin. Sanırım Android için FydeOS olarak Chrome OS kurmak istiyorsunuz. Legacy destekliyor Chrome OS.Elimde eski bir laptop var. Uefi destekli değil. MBR olarak kullanabilirim. Bu cihazda Fyde OS kullanabilir miyim?
Android için istiyorum lâkin içine Google Play Store'da eklemek istiyorum. istediğim tüm uygulamalar ve oyunlar çalışmalı. Chrome OS'ta çalışmıyor diye biliyorum.Bunun yerine direkt Chrome OS Flex kurabilirsin. Sanırım Android için FydeOS olarak Chrome OS kurmak istiyorsunuz. Legacy destekliyor Chrome OS.
Kurabilirim o hâlde? Bir yerde görmüştüm. Bir kişi kuramazsınız dediğinde araştırmak istedim. Bu arada hem Windows hemde android uygulamalarını aynı anda çalıştırabileceğim bir işletim sistemi var mıdır?Bunun yerine direkt Chrome OS Flex kurabilirsin. Sanırım Android için FydeOS olarak Chrome OS kurmak istiyorsunuz. Legacy destekliyor Chrome OS.
Windows 11 var.Android için istiyorum lâkin içine Google Play Store'da eklemek istiyorum. istediğim tüm uygulamalar ve oyunlar çalışmalı. Chrome OS'ta çalışmıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurabilirim o hâlde? Bir yerde görmüştüm. Bir kişi kuramazsınız dediğinde araştırmak istedim. Bu arada hem Windows hemde android uygulamalarını aynı anda çalıştırabileceğim bir işletim sistemi var mıdır?