Anakartınızın ses kartı varmı veya miktofonunuzunMikrofon ayarı indiriyorum. İndirildi kullanabilirsiniz yazıyor ama yok gelmiyo özel ayarlar kısmına.
Ytbda varmı videolar vs mikrofon ön ayarı yapımı tarzıevet var
İndirdiğin ses ayarı g pro x için uygun olduğuna emin misin ?Mikrofon ayarı indiriyorum. İndirildi kullanabilirsiniz yazıyor ama yok gelmiyo özel ayarlar kısmına.
bugda giriyor aynı sorunda vardıda bendiMikrofon ayarı indiriyorum. İndirildi kullanabilirsiniz yazıyor ama yok gelmiyo özel ayarlar kısmına.
kendi kendine düzeliyor giriş yapıyonmu senMikrofon ayarı indiriyorum. İndirildi kullanabilirsiniz yazıyor ama yok gelmiyo özel ayarlar kısmına.
Hangi ses ayarını istiyorsunuz?
İndirdiğin ses ayarı g pro x için uygun olduğuna emin misin ?
şu ekranda gözüken BG yi indirmek istiyorum çok indirme almış ve beğenilmiş ama sadece streamer voice iniyor. burası mikrofon ayarlarıYtbda varmı videolar vs mikrofon ön ayarı yapımı tarzı
evet yaptım giriş. kaç haftadır böylebugda giriyor aynı sorunda vardıda bendi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi kendine düzeliyor giriş yapıyonmu sen
Senin için denedim fakat bende de gelmedişu ekranda gözüken BG yi indirmek istiyorum çok indirme almış ve beğenilmiş ama sadece streamer voice iniyor. burası mikrofon ayarları
evet yaptım giriş. kaç haftadır böyle
şu ekranda gözüken BG yi indirmek istiyorum çok indirme almış ve beğenilmiş ama sadece streamer voice iniyor. burası mikrofon ayarları
evet yaptım giriş. kaç haftadır böyle
Kendinde olan fps modunu kullanıyorum bi ara böyle indirmiştim ama aman aman farketmiyordu bencesen hangisini kullanıyorsun önerdiğin var mı ?