rekbetçi olmayan oyunlarda çok fark ediyor. ben bütün oyunlarda açıyorum. rekabetçi oyunlarda da input lag yapıyor. onlarda açmamak lazımBenim 3070Ti Ekran kartım var monitörde 240H oyunlarda hep 240H üstü alıyorum G-SYNC benim için çok önemli mi?
Nasıl bir fark yapıyor?rekbetçi olmayan oyunlarda çok fark ediyor. ben bütün oyunlarda açıyorum. rekabetçi oyunlarda da input lag yapıyor. onlarda açmamak lazım
yırtılma olmuyor. oyunun verdiği kareleri, monitörün yenileme hızıyla eşitleyip her yenilemede 1 kare veriyor. böylece daha akıcı hissettiriyor. özellikle fifada çok hissediliyor. eşitleme kapalıyken 150-200 fps oynasan bile takılıyor gibi hissediyorsun ama 60fps kilitli bile olsa inanılmaz akıcı hissettiriyor.Nasıl bir fark yapıyor?
rekabetçi oyunlar hariç çok farkı var benim açımdan. yani hikayeli bir oyun oynuyorsun güzel güzel gidiyorsun ama sağa sola falan ekranını çevirirken ekranda yırtılma, hatalar v.b şeyler oluyor. G-Sync bunu önlediğinden bence önemliBenim 3070Ti Ekran kartım var monitörde 240H oyunlarda hep 240H üstü alıyorum G-SYNC benim için çok önemli mi?
Ben çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynayacağım ama arada bi Forzadır falan oynarım.yırtılma olmuyor. oyunun verdiği kareleri, monitörün yenileme hızıyla eşitleyip her yenilemede 1 kare veriyor. böylece daha akıcı hissettiriyor. özellikle fifada çok hissediliyor. eşitleme kapalıyken 150-200 fps oynasan bile takılıyor gibi hissediyorsun ama 60fps kilitli bile olsa inanılmaz akıcı hissettiriyor.
rekabetçi oyunlarda kapatmanı öneririm. forza gibi oyunlarda da yırtılmalar rahatsız ederse açman daha iyi olacaktır.Ben çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynayacağım ama arada bi Forzadır falan oynarım.
Önerebileceğiniz bir monitör var mı? Max 3000TLrekabetçi oyunlarda kapatmanı öneririm. forza gibi oyunlarda da yırtılmalar rahatsız ederse açman daha iyi olacaktır.
şuna bakabilirsin. ghosting çok az olduğu yazılmış ve 3070ti için uygun bir çözünürlükte. https://www.hepsiburada.com/viewson...s-monitor-p-HBV00000OGHPS?magaza=Gamers_ArenaÖnerebileceğiniz bir monitör var mı? Max 3000TL