Neler Yeni

G102 den rival 3'e geçmek mantıklımı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Merhaba mouse değişikliği yapmak istiyorum şu sıralar spor yaptığım için kilo aldım, zaten ufak geliyordu elime fare şuan daha da ufak gelmeye başladı elim mousepad'e sürtüyor.

Bütçem 500 TL Kadar var ama ben öyle yok tn panel zowie monitör alayım yok 1000 liralık fare alayım daha iyi olur kafasında asla değilim 20 liralık mousepad kullanıyorum oynayan adam her türlü oynuyor.

Belirtmem gerekirse aktif olarak valorant oynuyorum 13000 sıralamada olan bir oyuncuyum bunun yanı sıra arada BF5 Oynuyorum başka da oyun pek oyanamam g102 de artık eskidi ara ara takılma falan yapıyor yukarı falan gidiyor nadir de olsa

Mouse şöyle 300 tl civarı olursa güzel olur ama dediğim gibi kesin şunu al çok yararı olur dediğiniz bir model varsa bütçem artabilir birde büyük ve ağır olursa fare güzel olur.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Merhaba mouse değişikliği yapmak istiyorum şu sıralar spor yaptığım için kilo aldım, zaten ufak geliyordu elime fare şuan daha da ufak gelmeye başladı elim mousepad'e sürtüyor.

Bütçem 500 TL Kadar var ama ben öyle yok tn panel zowie monitör alayım yok 1000 liralık fare alayım daha iyi olur kafasında asla değilim 20 liralık mousepad kullanıyorum oynayan adam her türlü oynuyor.

Belirtmem gerekirse aktif olarak valorant oynuyorum 13000 sıralamada olan bir oyuncuyum bunun yanı sıra arada BF5 Oynuyorum başka da oyun pek oyanamam g102 de artık eskidi ara ara takılma falan yapıyor yukarı falan gidiyor nadir de olsa

Mouse şöyle 300 TL civarı olursa güzel olur ama dediğim gibi kesin şunu al çok yararı olur dediğiniz bir model varsa bütçem artabilir birde büyük ve ağır olursa fare güzel olur.
Güzel mouse. Ben kullanıyorum. CS GO dahil birçok oyuna özel aydınlatması var.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rival 3 alınmaz, fiyatını hak etmiyor.
Zaten ss ürünlerini sevmiyorum ama fiyatına göre sorayım dedim arctis 3 alıp 300 liraya sattım berbat bir deneyimdi neyse önerin için teşekkürler biraz daha bütçe artar dediğim gibi en fiyat performans bu modelmi?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Zaten ss ürünlerini sevmiyorum ama fiyatına göre sorayım dedim arctis 3 alıp 300 liraya sattım berbat bir deneyimdi neyse önerin için teşekkürler biraz daha bütçe artar dediğim gibi en fiyat performans bu modelmi?
300 tl'ye gayet iyi bir model.
Bütçe 400'e çıkarsa al geç.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
300 TL'ye gayet iyi bir model.
Bütçe 400'e çıkarsa al geç.
Kral sen ne diyorsun bide büyük teşekkür ederim iyi geceler alıyorum bi kaç youtube da inceleme izliyim sağol.

Top Bottom