Yardım G203 Prodigy Takılma Sorunu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Bu g102 ve g203 prodigy mouse'u kimse almasın aldırmayın.

G102'de sorun vardı Logitech g203 göndermişti bana. Tabii yine prodigy yani aynı mouse.
Neyse aldım kullanıyorum işte son zamanlarda yaklaşık 3haftadır falan valorantta ateş ediyorum mouse'u çevirmem gerekiyor ve dönmüyor kalıyor öyle pat ölüyorum böyle böyle aim'im gidiyor.

Başlarda çok az oluyordu takılmamıştım
Ne yapabilirim?

Başka mouse'um yok.
Bende Apex 3 klavye var CTRL'ye basılı tutunca her şey takılıyordu oyunlarda çömelemiyordum. Bir kez şansıma Valorant oynarken Dragon Center'daki Duet Display yazılımı hata verdi. Gidip onu kaldırdım ve sorun gitmişti. Bunun gibi uygulamalar varsa silmeyi deneyin.

Bende Apex 3 klavye var CTRL'ye basılı tutunca her şey takılıyordu oyunlarda çömelemiyordum. Bir kez şansıma Valorant oynarken Dragon Center'daki Duet Display yazılımı hata verdi. Gidip onu kaldırdım ve sorun gitmişti. Bunun gibi uygulamalar varsa silmeyi deneyin.
Öyle bir yazılım kullanmıyorum
Sadece logitech g-hub ve aoc g tools var onlar da etkilemez sanırım

Öyle bir yazılım kullanmıyorum
Sadece logitech g-hub ve aoc g tools var onlar da etkilemez sanırım
Logitech yazılımından çıkıp deneyin ve Windows'un fare ayarlarında "fare hassasiyetini artır" gibi bir şey olacak açıksa onu kapayın.

Logitech yazılımından çıkıp deneyin ve Windows'un fare ayarlarında "fare hassasiyetini artır" gibi bir şey olacak açıksa onu kapayın.
Tamam oynarken bunu deneyim ama hemen anlaşılmıyor bazen olmuyor bazen oluyor yazarım durumu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,686
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri