Önemli bi şeymi peki sidekick e gerek duymuyorum amd nin kendi uygulaması varOsd sidekick yazılımını indirip masaüstünden monitör ayarlarını yapmanızı sağlar bu kablo
Yardımcı bir uygulama hocam size kalmış kullanıp kullanmamakÖnemli bi şeymi peki sidekick e gerek duymuyorum amd nin kendi uygulaması var
Ben böyle biliyorum yani büyük ihtimal doğruBu kablonun bir ucu monitöre diğer ucu ise bilgisayara bağlanır. Bilgisayarda Super Speed anlamına gelen ve "SS" olarak girişin hemen yanında belirtilen mavi USB portuna takılır. Amacı ise monitörün arkasındaki USB girişlerine klavye, kulaklık veya mouse gibi aygıtları takınca çalışmasına olanak sağlar. Kısaca bu kabloyu takarsan monitörün arkasına mouse bağlayabiliyorsun. Peki bu benim ne işime yarayacak dersen kablo kısa kalırsa çok iş görüyor, şahsen ben öyle kullanıyorum.
Aynen hocam ben de aynı şekilde kullanıyorumBu kablonun bir ucu monitöre diğer ucu ise bilgisayara bağlanır. Bilgisayarda Super Speed anlamına gelen ve "SS" olarak girişin hemen yanında belirtilen mavi USB portuna takılır. Amacı ise monitörün arkasındaki USB girişlerine klavye, kulaklık veya mouse gibi aygıtları takınca çalışmasına olanak sağlar. Kısaca bu kabloyu takarsan monitörün arkasına mouse bağlayabiliyorsun. Peki bu benim ne işime yarayacak dersen kablo kısa kalırsa çok iş görüyor, şahsen ben öyle kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben böyle biliyorum yani büyük ihtimal doğru
Teşekkür ederimYardımcı bir uygulama hocam size kalmış kullanıp kullanmamak
Teşekkür ederimBu kablonun bir ucu monitöre diğer ucu ise bilgisayara bağlanır. Bilgisayarda Super Speed anlamına gelen ve "SS" olarak girişin hemen yanında belirtilen mavi USB portuna takılır. Amacı ise monitörün arkasındaki USB girişlerine klavye, kulaklık veya mouse gibi aygıtları takınca çalışmasına olanak sağlar. Kısaca bu kabloyu takarsan monitörün arkasına mouse bağlayabiliyorsun. Peki bu benim ne işime yarayacak dersen kablo kısa kalırsa çok iş görüyor, şahsen ben öyle kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben böyle biliyorum yani büyük ihtimal doğru
Ben kuramadım o yazılımıda bir çözümü var mı bildiğinizOsd sidekick yazılımını indirip masaüstünden monitör ayarlarını yapmanızı sağlar bu kablo
Sitesinden indirip kurdum, masaüstündeki kısayoldan çalışmadı bende programın kurulu olduğu yerden çalıştırıyorumBen kuramadım o yazılımıda bir çözümü var mı bildiğiniz