iade edebiliyorsan aoc al g24f2 durduk yere arıza verebiliyor 3. gönderişim olacak garantiyeEvet bunuda görmüştüm ama olumsuz yorum çok gördüm millet birşeylerinden hep şikayetçi
G24F-2 İçinde Aynı Şeyler Söyleniyordu Hocam Ben İlk Çıktığı Zaman Almıştım .Evet bunuda görmüştüm ama olumsuz yorum çok gördüm millet birşeylerinden hep şikayetçi
Bende Hiç Sorun Olmadı , Sattım R25İ-30 Aldım Onuda Sattımiade edebiliyorsan aoc al g24f2 durduk yere arıza verebiliyor 3. gönderişim olacak garantiye![]()
Etmeyi düşünüyorum şimdilikiade edebiliyorsan aoc al g24f2 durduk yere arıza verebiliyor 3. gönderişim olacak garantiye![]()
DüşünmüyorumEtmeyi düşünüyorum şimdilik
Zaten İade Edemezsin 15 Gün GeçtiEtmeyi düşünüyorum şimdilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düşünmüyorum
iyi olmuş boşver kargoya götür götür bel kalmadıG24F-2 İçinde Aynı Şeyler Söyleniyordu Hocam Ben İlk Çıktığı Zaman Almıştım .
Bende Hiç Sorun Olmadı , Sattım R25İ-30 Aldım Onuda Sattım
Şuan Külüstür İle Kullanıyorum![]()
düşünme et bence 15 günü geçtiyse sıkıntı yok okadar da kötü değil sadece arıza verebiliyor max garanti ile uğraşırsınEtmeyi düşünüyorum şimdilik
Düşünmüyorum
Kanka galiba senin monitörde bir sıkıntı vargaliba aim stabilizer modunda 1ms alıyordu ve yada overdrive speed modundayken
sizin monitörünüz hiç arıza verdimi
bi kaç kişide yaşamıştı bu olayı yenisini gönderdiler plastiği gıcır gıcır içinde bişey tıkırtı yapıyor tekrar göndericemKanka galiba senin monitörde bir sıkıntı var
Senden başka kimseden böyle bir şikayet duymamıştım monitör hakkında