Neler Yeni

G29 + Shifter Set Aldım Sizce Sorun var mı?

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Ürünü Trendyol üzerinden sipariş vermiştim ve Şırnak/Silopiden gönderildi, ürün bugün teslim edildi. Şuan işte olduğum için kutuyu açamadım internette izlediğim kutu açılışı videolarında kutusu mavi ve siyah renkte oluyordu fakat bana gelen kutu bu şekilde sizce ürünün orijinal olması ile alakalı bir sorun yaşar mıyım? Satıcı mağazaya ürünü aldıktan sonra kapalı kutu mu diye sormuştum kutuyu daha öncesinde biz açıyoruz vites ve tr priz dahil edip gönderim yapıyoruz demişlerdi. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

WhatsApp Image 2022-08-29 at 13.50.23.jpeg

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Çağatay
Ürünü Trendyol üzerinden sipariş vermiştim ve Şırnak/Silopiden gönderildi, ürün bugün teslim edildi. Şuan işte olduğum için kutuyu açamadım internette izlediğim kutu açılışı videolarında kutusu mavi ve siyah renkte oluyordu fakat bana gelen kutu bu şekilde sizce ürünün orijinal olması ile alakalı bir sorun yaşar mıyım? Satıcı mağazaya ürünü aldıktan sonra kapalı kutu mu diye sormuştum kutuyu daha öncesinde biz açıyoruz vites ve tr priz dahil edip gönderim yapıyoruz demişlerdi. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Size gelen kutu playstation versiyonu. Kutu orjinal de içini açıp bakmanız lazım :)

Ekler

• ps4.jpg
    ps4.jpg
    57.6 KB · Hit: 47

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size gelen kutu playstation versiyonu. Kutu orjinal de içini açıp bakmanız lazım :)
Akşam işten çıkınca bakabileceğim ancak :) PC'de kullanacağım ama sorun oluşturmaz değil mi? Karttan taksitli aldım iade sürecine girsem bir daha alamam gibi duruyor :D

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Çağatay
Akşam işten çıkınca bakabileceğim ancak :) PC'de kullanacağım ama sorun oluşturmaz değil mi? Karttan taksitli aldım iade sürecine girsem bir daha alamam gibi duruyor :D
Şimdi bu resimde daha net görülüyor kutu üzerinde For Ps5-Ps4-Ps3 yazıyor yani pc için uyumlu değil gibi ama yan tarafta pc logosu var büyük ihtimal uyumludur g29 pc ve ps için kullanılan bir set

Ekler

• ps444.jpg
    ps444.jpg
    80.7 KB · Hit: 39

egebaranakk0

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Kutu ne kadar masum durmuş üzüldüm la

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Geçer
Hocam benim bildiğim bu yeni nesil kutu diğer kutuyla farkı yok diye biliyorum emin değilim yine aynı g29 olması lazım sadece ps değildir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bu resimde daha net görülüyor kutu üzerinde For Ps5-Ps4-Ps3 yazıyor yani pc için uyumlu değil gibi ama yan tarafta pc logosu var büyük ihtimal uyumludur g29 pc ve ps için kullanılan bir set
Sol tarafına da bakın lütfen

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam geçenlerde üç tane aldım bu beyaz kutular son üretim ve ps5 için uyumlu olan modeller size bir tavsiyem olacak direksiyonun sağa dönüşünü kontrol edin sağa doğru hafif hızlı bir şekilde çevirip bıraktığınızda tık sesi geliyor mu diye. Çünkü 3ünü de iade ettim aynı sorundan dolayı sanırım bu sorun g920lerde mevcut değil.

Alıntıyı görüntüle

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Hocam geçenlerde üç tane aldım bu beyaz kutular son üretim ve ps5 için uyumlu olan modeller size bir tavsiyem olacak direksiyonun sağa dönüşünü kontrol edin sağa doğru hafif hızlı bir şekilde çevirip bıraktığınızda tık sesi geliyor mu diye. Çünkü 3ünü de iade ettim aynı sorundan dolayı sanırım bu sorun g920lerde mevcut değil.
Peki bu ciddi bir sorun mu hocam hani diyelim ki çıktı eğer iade edersem iade taksit taksit olacağı için yenisini almak için limitim olmayacak veya garanti durumu çözebilir mi?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Peki bu ciddi bir sorun mu hocam hani diyelim ki çıktı eğer iade edersem iade taksit taksit olacağı için yenisini almak için limitim olmayacak veya garanti durumu çözebilir mi?
Hocam ben almadan ve aldıktan sonra çok araştırdım çoğu kişide sağa çevirirken gelen bir ses problemi oluyor yani ilk aldığınızda az oluyor fakat ilerde ses artıyor ve bunun çözümünü çoğu kişi sol motoru devre dışı bırakmakta buluyor. Yani sol motor sağa dönüşte sorun çıkarıyor.

Top Bottom