Neler Yeni

G300S Bas Konuş Tuşu Önerisi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
eskiden deli gibi minecraft oynardım sabah akşam o kadar çok oynardım ki sırf makro tuşları için g300s aldım
şimdi yeni pc aldım eskisi kadar oynamıyorum cs valo oynuyorum ama bu oyunlar için g300s te bas konuş tuşu yok
sırf bu yüzden bi ara şoktan aldığım philips spk9404 mouseyi kullanıyorum yazılımı cartu curtu yok dpi ayarım ne vs göremiyorum

sizce bas konuş tuşu g300s kullanırsam nereye koymalıyım nerde rahat ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler bi yardım be

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
eskiden deli gibi minecraft oynardım sabah akşam o kadar çok oynardım ki sırf makro tuşları için g300s aldım
şimdi yeni pc aldım eskisi kadar oynamıyorum cs valo oynuyorum ama bu oyunlar için g300s te bas konuş tuşu yok
sırf bu yüzden bi ara şoktan aldığım philips spk9404 mouseyi kullanıyorum yazılımı cartu curtu yok dpi ayarım ne vs göremiyorum

sizce bas konuş tuşu g300s kullanırsam nereye koymalıyım nerde rahat ederim

beyler bi yardım be
dostum kenarlardaki makro tuşlarınan birini bas konuş yapsana

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Bazı oyuncular işaret parmağı sol click, yüzük parmağı sağ click oynuyorlar. Senin de öyle bir alışkanlığın varsa orta parmağın ile tekerleğe basarak konuşabilirsin.
Sağ click çok sık kullanılmıyor, sağ taraftaki G7 tuşu da bir seçecek olabilir.
Farede olmak zorunda değil, klavyede sol eline yakın rahat basabileceğin bir tuş olduğunu düşünüyorsan onu atayabilirsin.

dostum kenarlardaki makro tuşlarınan birini bas konuş yapsana
Doğru fareye baktıysam arkadaşta o tuşlar yanda değil, bu yüzden soruyor olsa gerek.
images (2).jpeg

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı oyuncular işaret parmağı sol click, yüzük parmağı sağ click oynuyorlar. Senin de öyle bir alışkanlığın varsa orta parmağın ile tekerleğe basarak konuşabilirsin.
Farede olmak zorunda değil, klavyede sol eline yakın rahat basabileceğin bir tuş olduğunu düşünüyorsan onu atayabilirsin.

Doğru fareye baktıysam arkadaşta o tuşlar yanda değil, bu yüzden soruyor olsa gerek.
Alıntıyı görüntüle
aynen yanda yok o tuşlardan ben istiyorum ki sağ ve sol tık tan elimi çekmeden bas konuş açayım

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
aynen yanda yok o tuşlardan ben istiyorum ki sağ ve sol tık tan elimi çekmeden bas konuş açayım
yani ya yeni mouse alman gerekiyor ya da en az kullandığın tuşu kullanman gerekiyor

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Önceki mesajımdakileri beğenmediysen aklıma sadaece elin iç kısmıyla G8-9 a basmak geliyor ama çok rahat olmayacaktır, uzun vadede eline kramplar girebilir.

GÜNEY01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Güney
Sol içteki ileri geri tuşlarından birini atayabilirsin kral. Renklere göre dpi ve tuş ataması yapabilirsin oyunda olduğunda örnek veriyorum mavi renkte 600dpi ileri tuşu bas-konuş yaparsın kırmızıda günlük kullanım için ayar yaparsın ben öyle kullanıyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle
Ben scope açmayı sık kullanmadığım için yüzük parmağımla sağ öndekini kullanıyordum

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Makro tuşlarından bir tanesine ata.

Top Bottom