BatuhanKLC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 856
Gayet iyi fiyat , bence değerlendirebilirsiniz. Bu kadar indirimli sistemin çıktığı dönemde ihtiyaç varsa verin düşünmeyin.
Alırsınız. üstüne para ekleme şansınız var mı acaba?Kararsız kaldım satarsam yeni sistem alıcağım ama daha iyisini alabilirmiyim diye düşünüyorum
13000'e RX 6600 düşebilir belki. ama indirim beklemeniz gerekir, bir süre PC'siz kalırsınız.13 maks bütçem olur
hem beklerken para da biriktirirsin13000'e RX 6600 düşebilir belki. ama indirim beklemeniz gerekir, bir süre PC'siz kalırsınız.
12.5k güzel bir fiyat piyasa çekilmişken %25 kazanç çok iyiİyimi yani satıyımmı sizce
3060 veya düşerse 6600xtSattıktan sonra ne alabilirimki 13 bine
İlanınızı özelden atın, olumsuz bir şeyi varsa ondan olabilir.Ben 11 e alıcı bulamıyorum nasıl buldunzu 12k ya alıcı
g4 sistem hocam hemde 3 fanlı modem gigabyte 4-5 gün oldu elime geçeli ek stok açılınca almıştımİlanınızı özelden atın, olumsuz bir şeyi varsa ondan olabilir.
Atın siz bana bi ilanınızı özelden. cazip şeyler koymazsanız alıcı olmaz.g4 sistem hocam hemde 3 fanlı modem gigabyte 4-5 gün oldu elime geçeli ek stok açılınca almıştım