Neler Yeni

G4 sistemin test edilip arizali verilmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen baltaci
G4 sistem icin 15 saat kapida sogukta bekledim ve sehir disinda gelip aksamina geri donucektim bunj belirtim ve kendileri bana yardimci olucaklrini soyleyip aksam bilgisayarin test edilip toplanarak verilecegini soyledirler aksam gittim ve biglisyari suan fise takip calistirabilirmiyim dedim evet dediler aldim bilgisayari dondum bilgisayarin start vermemesi ile karsilastim bu yaptiklari cidden buyuk ayiptir madem test edemiceksiniz kisitli surede bana bunu belirtin ben kargo beklerim siz bana kie aksam test edicez diyip test etmeden veriyosunuz yapilan ayiptir napicam bilmiyorum arkadaslae

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
G4 sistem icin 15 saat kapida sogukta bekledim ve sehir disinda gelip aksamina geri donucektim bunj belirtim ve kendileri bana yardimci olucaklrini soyleyip aksam bilgisayarin test edilip toplanarak verilecegini soyledirler aksam gittim ve biglisyari suan fise takip calistirabilirmiyim dedim evet dediler aldim bilgisayari dondum bilgisayarin start vermemesi ile karsilastim bu yaptiklari cidden buyuk ayiptir madem test edemiceksiniz kisitli surede bana bunu belirtin ben kargo beklerim siz bana kie aksam test edicez diyip test etmeden veriyosunuz yapilan ayiptir napicam bilmiyorum arkadaslae
Psu tuşunu açtınız demi 🙃

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merak etme kardeşim çözeriz donanımsal sıkıntı yoksa gel özele

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen baltaci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen baltaci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,711