Neler Yeni

G403 Hero vs Deathadder V2 vs Basilisk V2

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bütçe
500
Selamlar.

Bir süredir kendime yeni mouse almak için mouse araştırıyorum(Şuanki mouse'um Cerberus Fortus). Daha önce Viper Mini ve Omen Reactor arasında kalmıştım. Daha sonrasında bütçemi biraz arttırdım ve listeme G403 Hero, Basilisk V2 ve Deathadder V2'yi ekledim. Aslında G502 Hero da vardı fakat bir tık daha pahalı ve kaba geldi bana, o yüzden ondan vazgeçtim.

Şuanda G403 Hero 399₺, Basilisk V2 de hiç beklemediğim bir şekilde 399₺ ve Deathadder V2 ise 485₺.

Basilisk V2 ve Deathaadder V2 sensör olarak aynı, ergonomi farkları ve bir kaç özellik farkı var sadece. Ayrıca normalde Basilisk V2 diğerine göre daha pahalı.

Ergonomi, sensör ve kalite bakımından hangi mouse'u tercih etmeliyim ? Yardımcı olur musunuz ?

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Focus+ bu fareler arasındaki en iyi sensör, o yüzden Deathadder V2. Deathadder V2'nin skatezleri ve ergonomisi de daha iyi. 2020 yılında çıktığı için switchleri daha uzun ömürlü, Razer'ın yenilenmiş optik switchleri.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Focus+ bu fareler arasındaki en iyi sensör, o yüzden Deathadder V2. Deathadder V2'nin skatezleri ve ergonomisi de daha iyi. 2020 yılında çıktığı için switchleri daha uzun ömürlü, Razer'ın yenilenmiş optik switchleri.

Hocam aslında düşen fiyatı ile Basilisk V2 ye daha sıcak bakıyorum, ikisi de aynı sensör ve artı özellikleri var Deathadder'a göre.

Switch bakımında da aynı değiller mi ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende Deathadder V2 var memnunum

T.P.G.

80+ Titanium
Selamlar.

Bir süredir kendime yeni mouse almak için mouse araştırıyorum(Şuanki mouse'um Cerberus Fortus). Daha önce Viper Mini ve Omen Reactor arasında kalmıştım. Daha sonrasında bütçemi biraz arttırdım ve listeme G403 Hero, Basilisk V2 ve Deathadder V2'yi ekledim. Aslında G502 Hero da vardı fakat bir tık daha pahalı ve kaba geldi bana, o yüzden ondan vazgeçtim.

Şuanda G403 Hero 399₺, Basilisk V2 de hiç beklemediğim bir şekilde 399₺ ve Deathadder V2 ise 485₺.

Basilisk V2 ve Deathaadder V2 sensör olarak aynı, ergonomi farkları ve bir kaç özellik farkı var sadece. Ayrıca normalde Basilisk V2 diğerine göre daha pahalı.

Ergonomi, sensör ve kalite bakımından hangi mouse'u tercih etmeliyim ? Yardımcı olur musunuz ?
Eline en iyi oturacak olan.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bende Deathadder V2 var memnunum
Pek bir bilgim yok ama bence hem tasarım hem sensçr, switch vs. kalitesi daha iyi.
Sensör ve switch olarak Basilisk V2 de aynı olması lazım. Normalde V2 düşünüyordum da, Basilisk V2 daha ucuza gelince ona sıcak bakmaya başladım. Çünkü normalde daha pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eline en iyi oturacak olan.
Açıkcası onu anlamak biraz zor, deneme imkanım da olmadığı için anlayamıyorum. Kullandığım Cerberus Fortus'a göre karşılaştırıyorum.

Hocam bunu siz önermiştiniz, inceledim diğerlerine göre hissedilir derecede ağır ve hantal geldi elime göre.

Son düzenleme:

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sensör ve switch olarak Basilisk V2 de aynı olması lazım. Normalde V2 düşünüyordum da, Basilisk V2 daha ucuza gelince ona sıcak bakmaya başladım. Çünkü normalde daha pahalı.

Açıkcası onu anlamak biraz zor, deneme imkanım da olmadığı için anlayamıyorum. Kullandığım Cerberus Fortus'a göre karşılaştırıyorum.

Hocam bunu siz önermiştiniz, inceledim diğerlerine göre hissedilir derecede ağır ve hantal geldi elime göre.
Ağırlığı ayarlanabiliyor hocam
mağazalar genelde altındaki ağırlıkları çıkartmıyorlar
o yüzden ağır gelmiştir

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Hocam aslında düşen fiyatı ile Basilisk V2 ye daha sıcak bakıyorum, ikisi de aynı sensör ve artı özellikleri var Deathadder'a göre.

Switch bakımında da aynı değiller mi ?
Hayır aynılar, Deathadder V2'nin switchleri daha uzun ömürlü sadece. İki fare arasında yaklaşık 20TL far var, ben daha fazla fark var sanıyordum. Ergonomi olarak büyük eller için Basilisik daha iyi. Hangisi ucuzsa onu almak daha mantıklı olacaktır.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Ağırlığı ayarlanabiliyor hocam
mağazalar genelde altındaki ağırlıkları çıkartmıyorlar
o yüzden ağır gelmiştir
Birebir deneme imkanım olmadı da. Minimum ağırlıklarına bakarak kıyasladım. Deathadder 82, basilisk 92, g502 Hero ise 116 gr.
Kullandığım mouse ise 114g ve bir tık ağır geliyor bana, o yüzden böyle bir değerlendirme yaptım.

Hayır aynılar, Deathadder V2'nin switchleri daha uzun ömürlü sadece. İki fare arasında yaklaşık 20TL far var, ben daha fazla fark var sanıyordum. Ergonomi olarak büyük eller için Basilisik daha iyi. Hangisi ucuzsa onu almak daha mantıklı olacaktır.
Deathadder'ın Switclerinin daha uzun ömürlü olduğunu bilmiyordum, bir araştırayım.

Araştırdım fakat öyle bir bilgi bulamadım. İkisi de aynı Razer Optical Switch'i kullanıyor kendi sitesine göre.

Şuan 85₺ var ilginç şekilde. Basilisk normalde daha pahalı iken şuan diğerine göre daha ucuza buldum.

Son düzenleme:
Top Bottom