Neler Yeni

G403 Prodigy Sensor

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Merhaba arkadaşlar g403 prodigy almak istiyorum (hero olan değil altını çiziyorum) bu mouse optikmi yoksa lazer mouse mu sitesinde optical sensor yazmasına ragmen bazı sitelerdeki satıcılara sordugumda lazer dediler emin olamadım tereddüt ettim bu mouse un lazer versiyonu varmı ki? yardımcı olursanız çok sevinirim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Optik veya lazer olması bir şey fark ettirmiyor. Sensör olarak PMW 3366 var.

erturk.gg

80+ Bronze
Farkını anlayabiliyor musun? Fark edemeyeceğinden eminim. Sensör gayet iyi, sorun çıkmaz.
Hocam adam sensör iyi mi değil mi sormuyor sensörün tipini soruyor dediğiniz şey laptop isteyen birine kasa önermekle aynı şey.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bırak Allah'ını seversen. Neyse, sorunun cevabı "PMW 3366 optik bir sensördür.".
tmm hocam sağolun istediğim cevap buydu zaten optik mi lazer mi yazdım optikmiş saolun zaten optik ile lazer in farkı olmasa kimse yeni nesil oyuncu mouselarını optik yapmazdı

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
tmm hocam sağolun istediğim cevap buydu zaten optik mi lazer mi yazdım optikmiş saolun zaten optik ile lazer in farkı olmasa kimse yeni nesil oyuncu mouselarını optik yapmazdı
Ben sana "Lazer ve optiğin farkı yok." demedim, sen farkını anlayabiliyor musun onu sordum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
anlamasam bile farkı var hocam izleme tipleri farklı zaten
İzleme tipleri farklı olabilir burası okay de sensörün kendisi daha iyi. Yüksek sensöre sahip mouse kullanıyorsan hissedeceğin bir şey olmaz.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
İzleme tipleri farklı olabilir burası okay de sensörün kendisi daha iyi. Yüksek sensöre sahip mouse kullanıyorsan hissedeceğin bir şey olmaz.
tmm hocam zaten onda şuan hemfikiriz hissedemezsin ama oynayışını etkiler bariz olarak

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
tmm hocam zaten onda şuan hemfikiriz hissedemezsin ama oynayışını etkiler bariz olarak
Orası Allah'ın emri zaten. G102 Prodigy'den (Mercury sensör) Viper Mini'ye (3369) geçtim, daha iyi hareket ettiğini hissedebiliyorum. Belki psikolojiktir, bilemem :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,548
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom