Realtek HD Audio Driver yükleyerek tekrar denermisiniz ve Ön panele takmadiginizdan emin olun dediğin driveri yükleyerek on paneli etkinlestirebilirsinizKulaklıgı bluetooth ile telefona bağlayabilmekteyim ancak lightspeed usbsini takmama rağmen hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor dün görmekteydi bir çözümü var mıdır
hocam arka tarafa taktım anakart tarafına dün çalışıyodu sıkıntısız algılıyordı şuan seste de görünmemekteRealtek HD Audio Driver yükleyerek tekrar denermisiniz ve Ön panele takmadiginizdan emin olun dediğin driveri yükleyerek on paneli etkinlestirebilirsiniz
Jak ile bağlantı yok sanırım anladığım kadarıyla.hocam arka tarafa taktım anakart tarafına dün çalışıyodu sıkıntısız algılıyordı şuan seste de görünmemekte
Mesaj otomatik birleştirildi:
bluetootha baglanmakta onda sorun yok sıkıntı şu ligtspeed adaptorunu takıyorum fakat bilgisayar gormuyor
evet içinde usb çıkıyor onunla baglanıyordum suan fakat bilgisayar gormuyorJak ile bağlantı yok sanırım anladığım kadarıyla.
Kulaklığın Driverlarini kurdunuzmu?evet içinde usb çıkıyor onunla baglanıyordum suan fakat bilgisayar gormuyor
hocam driver de kuramıyorum baglanmasını istiyor kulaklıgın kulaklıgı baglayamadıgımdan kuramamaktayımKulaklığın Driverlarini kurdunuzmu?
Şuan görmüyor değilmi hiç bir ışık vs. yanmıyor eğer böyle ise USB alıcı zarar görmüş olabilir bunun başka açıklaması yok çünkühocam driver de kuramıyorum baglanmasını istiyor kulaklıgın kulaklıgı baglayamadıgımdan kuramamaktayım
Kulaklıgı bluetooth ile telefona bağlayabilmekteyim ancak lightspeed usbsini takmama rağmen hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor dün görmekteydi bir çözümü var mıdır
yok hocam hiçbir şekilde görmemekte kulaklıgı dün aldım sabah bilgisayarı açtıgımda boyle bir sorunla karşılaştımŞuan görmüyor değilmi hiç bir ışık vs. yanmıyor eğer böyle ise USB alıcı zarar görmüş olabilir bunun başka açıklaması yok çünkü
Siz Yukarda attığım yöntemi deneyin eğer olmazsa Logitech support tan destek isteyin oda olmazsa garantiye goturmelisinizyok hocam hiçbir şekilde görmemekte kulaklıgı dün aldım sabah bilgisayarı açtıgımda boyle bir sorunla karşılaştım
Siz Yukarda attığım yöntemi deneyin eğer olmazsa Logitech support tan destek isteyin oda olmazsa garantiye goturmelisiniz
Sanırım işe yaradıindirebilcegim bir link verebilirmisiniz
yok hocam hiçbirşekilde tepki vermiyor dün usbyi taktıgımda şak diye algılıyodu sabah açtım bilgisayarı usb zaten takılıydı dokunmadım bi baktım yok algılamıyorSanırım işe yaradı