oyun oynarken arkadaşlarımla konuşsam beni rahat bir şekilde duyabilirlermiG435 kullanıyorum ama diğerleriyle kıyaslayacaksan önermem. Tek artısı hafif olması mikrofonu falan iyi değil pek
Duyarlar ama önermem diğerleri daha iyi olabilir ben 30 dolara almıştım yd türkiyede bu paralara hayatta almamoyun oynarken arkadaşlarımla konuşsam beni rahat bir şekilde duyabilirlermi
Rahat duyarlar da gürültü engelleyicisi yok. Nefes sesin bile karşıya gidiyor. Bas konuş şeklinde kullanırsan sorun olmazoyun oynarken arkadaşlarımla konuşsam beni rahat bir şekilde duyabilirlermi
g435 en rahatıdır ama mikrofonu ve ses kalitesi barracuda x kadar iyi olamaz hs55 serisi bence iyi değil deneyimlemiştim hs60 olsa iyi derdimG435 vs Razer Barracuda X vs Corsair HS 55. bu ürünler arasından seçim yapacağım ama kulağım hassas, hangisi en rahatsa ise onu alacağım. Sizce hangisini alsam daha rahat olur?
barracuda x rahatmı padleri kafanı veya kulağını rahatsız ediyormu ve malzeme kalitesi nasılG435 ve Barracuda X kullandım. İkisinin uzaktan yakından alakası yok Barracuda X yerden yere vurur G435'i. HS55 kullanmadım onu bilmiyorum.
Yeterince rahat ancak şuan G435 çakması Havit H3 kullanıyorum, H3'ten sonra biraz ağır geldi. G435 daha rahat Barracuda'dan. Ama aradaki ses farkını düşünürsek istediği kadar rahatsız olsun, Barracuda X alırdımbarracuda x rahatmı padleri kafanı veya kulağını rahatsız ediyormu ve malzeme kalitesi nasıl
teşekkürlerYeterince rahat ancak şuan G435 çakması Havit H3 kullanıyorum, H3'ten sonra biraz ağır geldi. G435 daha rahat Barracuda'dan. Ama aradaki ses farkını düşünürsek istediği kadar rahatsız olsun, Barracuda X alırdım