1050tiEkran kartı nedir
cs go valorant ve lol oynuyorum sadece ama 144 hz monitörüm olduğu için bazen sıkıntı yaşıyorum fps 70 lere düşüyor ara sıra bu yüzden yükseltmek istedim yükseltirsem bu sorun düzelir mi acaba ?Ben de bir G4560 kullanıcısıyım. Benim elimde imkan olursa geçmek isterim. Neden? Çünkü ben eski nesil oyunları oynamayı seven biriyim. Bazı eski oyunlarda drop yiyorum ilginç bir şekilde (GTX 1050 TI sahibiyim.) Ama eski oyunları fazla oynamıyorsan veya işlemciye binen oyunları oynamıyorsan (The Crew 2 gibi.) geçiş yapmana gerek yok. Bunun yerine RAM alabilirsin mesela.
1050ti
[/QUOT fark olur ama işlemci zaten besliyor gerek yok bence ama işlemci kullanımı bazı oyunlarda yetmiyor ve drop vs oluyorsa alınır
Evet düzeltir, zaten lolde 144 üstü fps alıyorsundur cs nin de performansı ekran kartından çok işlemciye bağlıdır ancak valorant hakkında bir şey diyemicemcs go valorant ve lol oynuyorum sadece ama 144 hz monitörüm olduğu için bazen sıkıntı yaşıyorum fps 70 lere düşüyor ara sıra bu yüzden yükseltmek istedim yükseltirsem bu sorun düzelir mi acaba ?
Çok teşekkür ederimEvet düzeltir, zaten lolde 144 üstü fps alıyorsundur cs nin de performansı ekran kartından çok işlemciye bağlıdır ancak valorant hakkında bir şey diyemicem