Forum Fedaisi
80+ Bronze
suan g102 kullaniyorum ve ikili uclu tiklamaya basladi aklimda 502 var sizce alinir mi guzel midir
Valla ne kadar eski olsada bence alınır. Tank gibi duruyor. Alın kullanın bence. Zaten hep fiyatı artıyor herşeyde olduğu gibi ama onun daha hızlı artıyor.suan g102 kullaniyorum ve ikili uclu tiklamaya basladi aklimda 502 var sizce alinir mi guzel midir
1 ay once 1700 e dusmus simdi 2500 e geri cikmis tekrar dusermi acabaValla ne kadar eski olsada bence alınır. Tank gibi duruyor. Alın kullanın bence. Zaten hep fiyatı artıyor herşeyde olduğu gibi ama onun daha hızlı artıyor.
vxe r1 önerebilirim o bütçeye g502nin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorumsuan g102 kullaniyorum ve ikili uclu tiklamaya basladi aklimda 502 var sizce alinir mi guzel midir
buyuk mouselar daha rahat ettiriyor benivxe r1 önerebilirim o bütçeye g502nin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum
agirliktan baska farkli var mi aralarindaBen G502 daha önce kullandım, şu anda 502X kullanıyorum. G502X daha hafif. Onu alın.
Yükleniyor...
www.epey.com
agir mouselari seviyorum bakacagimKardeşi 402 vardı bende. 8 senedir hala hatasız çalışıyor. Öneririm ama ağır mouse ona dikkat etmek lazım.
başka bir fark yokbuyuk mouselar daha rahat ettiriyor beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
agirliktan baska farkli var mi aralarrinda
buna da bakacagim tesekkurelrbloody w95 max de bakabilirsin hayalimdeki iki mouse bunlar .d logitech tarama hızında çok daha iyi hızlanmada benzerler raporlamada bloody iyi logitech bundan dolayı olarak daha iyi ama ben iksiinide seviyorum .
Valla bilemiyorum hocam. Akakçe de tahmini fiyat grafiği vardı bi ona bakın.1 ay once 1700 e dusmus si<mdi 2500 e geri cikmis tekrar dusermi acaba
garip bir sekilde baktigim modelin gelecek 15 gunluk fiyat tahmin kismi yok neden acabaValla bilemiyorum hocam. Akakçe de tahmini fiyat grafiği vardı bi ona bakın.