Öneri G502 Benzer Mouse Öneris

Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar merhabalar ben kendimi bildim bileli nerdeyse 6 yıl civarı logitech g502 lightspped kullanıyorum mousemin bundleni kaybettim banada bahane oldu mouse değiştirmek istiyorum bu mouseye benzer önerebileceğiniz mouse varmıdır çok uzun süre alıştığım için tamamen değişik mouse garip gelecektir

bende 3 sene kullandım 502 kablolu modeli sana şunu söyliyim hafif mouse candır kolun yorulmuyo bileğin ağrımıyo elinde yokmuş gibi

Arkadaşlar merhabalar ben kendimi bildim bileli nerdeyse 6 yıl civarı logitech g502 lightspped kullanıyorum mousemin bundleni kaybettim banada bahane oldu mouse değiştirmek istiyorum bu mouseye benzer önerebileceğiniz mouse varmıdır çok uzun süre alıştığım için tamamen değişik mouse garip gelecektir
bunca yıl o tuğlayı kullanabilmeniz saygı duyulası, bende 5 yıl g502 kablolu kullanmıştım :D
Alışması başta zor olabilir ama 50gr lık mouselara şans tanıyın derim.

bunca yıl o tuğlayı kullanabilmeniz saygı duyulası, bende 5 yıl g502 kablolu kullanmıştım :D
Alışması başta zor olabilir ama 50gr lık mouselara şans tanıyın derim.
Okadar mı kötü ya 🤣 50 gram mouse bakıyorum ozaman varmıdır öneriniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende 3 sene kullandım 502 kablolu modeli sana şunu söyliyim hafif mouse candır kolun yorulmuyo bileğin ağrımıyo elinde yokmuş gibi
Evet bir kaç kişi daha öyle söyledi hafif mouse alacağım artık teşekkür ederim

Butce ne kadar

ATK Dragonfly A9 Plus. Link atacaktım ama sanki hiç bir yerde kalmamış kapış kapış gidiyor bu mouse bulursan yapıştır. Aula SC680 de bakabilirsin. Logitech' den bunlara geçince ben mouse kullanmamışım kendime eziyet etmişim bunca sene diyeceksin.
Logitech 502 Hero aldım geçen hafta ama aynı gün iade ettim rezil bir mouse deneyimi oldu. Aynı paraya A9 Plus aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,532
Üyeler
195,384
Son üye
SeuN
Geri