Neler Yeni

Çözüldü✓ G502 Hero mu Basilisk V3 mü?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Göksel Gündüz
Razer'ın CPI'yı daha iyiymiş.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
G502 Hero Ergonomik bir ürün değil. Şekil mouse ama kullanımı konforlu, rahat değil. Deathadder v2 daha iyi bence. 502 vs Basilisk v3'e gelirsek bence Basilisk v3.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Razer'ın CPI'yı daha iyiymiş.

Ben de yabancı birkaç kanaldan dinledim razer basilisk v2 g502 hero'dan daha iyi diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

502 uzun süre kullandım harika bir mouse taş gibi elin büyükse alabilirsin
Elim küçük ama g502 şeklini beğendim elim rahat etmişti, şekil olarak basilisk'ten pek farkı yok

Bilal539

80+ Silver
Ben de yabancı birkaç kanaldan dinledim razer basilisk v2 g502 hero'dan daha iyi diyorlar

Elim küçük ama g502 şeklini beğendim elim rahat etmişti, şekil olarak basilisk'ten pek farkı yok
Logitech çok uzun ömürlü oluyor sıkıntı yaşarsan bile eğer garanti kapsamındaysa Logitech global sana yenisini bile yollar hemen öyle bir firma.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Şu an elimde rampage mouse var, bu mousetan sonra hangi mouse alırsam alayım yüksek kaliteli hissettireceği kesin, g502 kullandığım ilk maçta awp ile öyle killer aldım ki ben bile vurduğuma inanamadım :) basilisk v3 50 milyon tıklama ömrü, g502 20 milyon tıklama ömrü vadediyor, bu konuda kararsız kaldım yoksa iki mouse da benim için yüksek kalitede olduğuna eminim. :)

Bunu iyi araştırayım, ışık benim için önemli değil sensör hangisinde iyiyse ona yönelirim, v2 de dpi kaydırma tuşu çıkıyormuş v3 te çıkmıyormuş. G502 de dpi kaydırma tuşu hiç hoşuma gitmemişti.
razer focus+ piyasadaki en iyi sensör olabilir ama hero 25k'yla arasında hissedilebilir bir fark yok sensöre takılma.
basım ömrüde switchlerle alakalı

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
razer focus+ piyasadaki en iyi sensör olabilir ama hero 25k'yla arasında hissedilebilir bir fark yok sensöre takılma.
basım ömrüde switchlerle alakalı
Onu anlayabilecek kadar pro değilim zaten, rampage kullandım bugüne kadar, 4 gün g502 hero kullandım adeta yaş devrinden uzay çağına atlamış gibi oldum. G502 hero 20 milyon tıklama ömürlü, basilisk V3 70 milyon tıklama ömürlü. Razer bu açıdan bakarsak daha mantıklı.

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
valla ben razerdan rampage'e geçtim bence markaya bakmak değilde önemli olan modele bakmak. Bana sorarsan o fiyatlara kablosuz hafif bi mouse alabilirsin. Yok ikisi arasındayım diyosanda Razer Basilisk V2 al V3 ile arasındaki fark ışıklandırma.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Logitech çok uzun ömürlü oluyor sıkıntı yaşarsan bile eğer garanti kapsamındaysa Logitech global sana yenisini bile yollar hemen öyle bir firma.
Marka olarak ben de logitech yanlısıyım ama işi benden daha çok bilen birilerine danışmak istedim.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
valla ben razerdan rampage'e geçtim bence markaya bakmak değilde önemli olan modele bakmak. Bana sorarsan o fiyatlara kablosuz hafif bi mouse alabilirsin. Yok ikisi arasındayım diyosanda Razer Basilisk V2 al V3 ile arasındaki fark ışıklandırma.
Bende smx r9 var, şekil olarak elim oturmuyor, cihazda sensör falan da yok. Zaten alırken bilgim yoktu ışıklı ve güzel görünüyor diye almıştım.

Bende şuan g903 hero var memnunum. Logitech kalitesinden devam.
Onu almayı da düşündüm ama şekil olarak ergonomik değil ve sensör olarak oyunlarda 502 hero daha iyi, o yüzden onu eledim. G903 sensörünün daha çok çizim yapma vs. gibi programlar için üretildiği söyleniyor.

Son düzenleme:

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
900 tl'ye basilisk 3 aldım herkese önerileri için teşekkür ederim. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom