G65b almadan önce buna dikkat edin

LS27BG652EUXUF
LS27BG650EUXUF

@K1dot Hocam sizdeki model hangisi ve bunların ne farkı var ? 650 olan 500 lira daha ucuz kimileri o daha yeni üretim demiş epey sitesinden bakarak ama doğru mu bilmiyorum. Bazıları da birinden kablo çıkmıyo demiş kesin bilgi bulamadım

Hangisini almalıyım biri 9k biri 9.5k ya geliyor @Tayfunns sizin bilginiz var mı bu konuda

LS27BG652EUXUF
LS27BG650EUXUF

@K1dot Hocam sizdeki model hangisi ve bunların ne farkı var ? 650 olan 500 lira daha ucuz kimileri o daha yeni üretim demiş epey sitesinden bakarak ama doğru mu bilmiyorum. Bazıları da birinden kablo çıkmıyo demiş kesin bilgi bulamadım

Hangisini almalıyım biri 9k biri 9.5k ya geliyor @Tayfunns sizin bilginiz var mı bu konuda
Aynı konudan muzdaribim bir açıklığa kavuşturamadık şu konuyu. Samsung teknik birime destek talebi açtım dönüş yapacaklarmış yaptıkların bilgilendiririm sizi de.

Aynı konudan muzdaribim bir açıklığa kavuşturamadık şu konuyu. Samsung teknik birime destek talebi açtım dönüş yapacaklarmış yaptıkların bilgilendiririm sizi de.
650 olanın stok sorunu var sanırım dünden beri bakıyorum bikaç dakika önce eklendi stoklara. Bilgilendirirseniz sevinirim muhtemelen bi farkları yok ama emin olalım

Samsung yetkilisi aradı aradaki farklar şu şekilde:

2 model de 2022 yılında üretilmiş farklılık yok.
650 modelde USB 3.0 Kablo çıkmıyor, 652 olanda USB 3.0 kablo çıkıyor.
650 modelde Gaming Hub kurulumu yok haliyle düz monitör gibi kullanabiliyorsunuz, 652 olanda Gaming hub yazılımı kurulu geliyor ve hem monitör, TV, konsol bağlama gibi işlemleri yapabiliyorsunuz.

Bunlar dışında bir farklılık yok.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

1751987846205.webp

Samsung yetkilisi aradı aradaki farklar şu şekilde:

2 model de 2022 yılında üretilmiş farklılık yok.
650 modelde USB 3.0 Kablo çıkmıyor, 652 olanda USB 3.0 kablo çıkıyor.
650 modelde Gaming Hub kurulumu yok haliyle düz monitör gibi kullanabiliyorsunuz, 652 olanda Gaming hub yazılımı kurulu geliyor ve hem monitör, TV, konsol bağlama gibi işlemleri yapabiliyorsunuz.

Bunlar dışında bir farklılık yok.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Alıntıyı görüntüle
652 olanı alıcam hocam sanırım gaming hub vs işime yarar mı yaramaz. Ama fark da çok değilken olsun bari içinde almışken. Cevap için teşekkürler saçma bi şekilde ben sorduğumda bunu söyledi satış temsilcisi

Ekler

• Screenshot_20250708-153930_Samsung Shop.webp
    Screenshot_20250708-153930_Samsung Shop.webp
    78.1 KB · Hit: 19
652 olanı alıcam hocam sanırım gaming hub vs işime yarar mı yaramaz. Ama fark da çok değilken olsun bari içinde almışken. Cevap için teşekkürler saçma bi şekilde ben sorduğumda bunu söyledi satış temsilcisi
Mantıklı hocam içinde özellik olmayan ve eksik kablosunu almak mı yoksa içinde gaming hub olup ekstra USB 3.0 olan mı diye karşılaştırırsak 500 liraya değecek özellikler bence de .

Mantıklı hocam içinde özellik olmayan ve eksik kablosunu almak mı yoksa içinde gaming hub olup ekstra USB 3.0 olan mı diye karşılaştırırsak 500 liraya değecek özellikler bence de .
Şimdi sipariş veriyorum umarım sıkıntısız bi monitör gelir siz de alıcak mısınız

2025 sürümünde de aynı sorun var mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri