G65b almadan önce buna dikkat edin

iade etmeyi deneyin ilginç bir sorunmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

normal hocam o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yinede fiyatının en iyisi g65b sanırsam eğer scanline kafaya çok takmıyorsanız alın zaten oyun oynarken veya bir şeyle ilgilenirken fark etmiyorsunuz çok az var
İps alabilirim büyük ihtimalle va konusunda şu aoc nin gümrükte kalma olayı beni deli ediyor 😃

Hocam mumkunse eger dediginiz sorunun fotosunu atabilir misniz?Rahatsiz oluyir muyum bakicam :D

hocam telefonla monitöre baktığım mesafeden pixeller gözükmüyor ki monitöre oldukça yakınım
Hocam hem o vardi hem de sanki uzun sure curved monitore bakarsam bukalemuna donusecekmisim gibime geliyo :D bi gozum bi ucuna oburu diger ucuna

arkadaşlar merhaba forumda bilgili arkadaşların çoğu g65b öneriyor bende g65b kullanıyorum ve sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum
g65b gibi fast panellerde scanline sorunu oluyor yani kırmızı veya turuncu renkler pixelleşiyor eğer şansızsanız bu siyah ve grilerede kaçıyor bu sorunun bir çözümü yok sanırsam kendi monitörümde de aynı sorun var ve kafama takmıyorum ama cidden bundan rahatsız olabilecek kişiler var bunu bilerekten almanızı istediğim için böyle bir konu açtım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana @Tayfunns @HuseyinBy01 abi sizin bu konularda bilginiz vardı sanırsam farklı bildiğiniz problem varsa yazarmısınız alıcaklar ona göre bilgilensinler
Hocam kutunun içinde USB 3.0 kablosu çıktı değil mi? Samsung'un sitesinde aksesur olarak sadece 652 için USB 3.0 kablosu yazıyor. Ayrıca bestbuyda'da amerika 650 olan model daha ucuz. USB 3.0 kablosu yok.

6716
IMG_20250608_171258.webp
IMG_20250608_171235.webp

Monitörde bu attığım videodaki gibi bir iz bırakma sorunu oluyor mu bu monitörde? Süreli link attım 25.saniyede var zaten.

Ayrıca başka herhangi bir şikayetiniz ya da IPS'lere kıyasla beğenmediğiniz yanları nelerdir?

Monitörde bu attığım videodaki gibi bir iz bırakma sorunu oluyor mu bu monitörde? Süreli link attım 25.saniyede var zaten.

Ayrıca başka herhangi bir şikayetiniz ya da IPS'lere kıyasla beğenmediğiniz yanları nelerdir?
iz bırakma sorunu olmuyor
bir şikayetim yok
beğenmediğim bir yanıda yok taş gibi monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,790
Üyeler
192,502
Son üye
t.bag