G69k vs GXT 830 hangi klavye daha iyi?

EvanJose

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
300
Gamebooster g69k mı almalıyım trust gxt 830 mu anti ghosting malzeme kalitesi ve ömür olarak hangisi daha mantıklı oyun için alacağım valorant vb

Gamebooster g69k mı almalıyım trust gxt 830 mu anti ghosting malzeme kalitesi ve ömür olarak hangisi daha mantıklı oyun için alacağım valorant vb
Hocam bütçeniz 350 TL'ye çıkar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Super60 indirim konu ile 350 TL'ye alabilirsiniz Blue Switch mekanik.

ikiside gayet kötü klavyeler hocam bütçe arttırmanızı tavsiye ederim

G69k kullanıyorum tavsiye ederim sesi ışıkları vs çok güzel 🤌🏻

Geçerli olması lazım Super60 kodu. Yeni hesap açıp deneyebilirsiniz. En iyi tercihiniz gamenote olacaktır bu paraya

ikiside gayet kötü klavyeler hocam bütçe arttırmanızı tavsiye ederim
Bütçem biraz kısıtlı daha mouse kulaklık bile almadım ikisinden birini almayı düşünüyorum çünkü ikisi de 150tl gibi bir fiyatta ikisi arasında öneriniz yok mu

G69k kullanıyorum tavsiye ederim sesi ışıkları vs çok güzel 🤌🏻
Ne zamandır kullanıyorsun oyunlarda fln takılma yapıyor mu

Bütçem biraz kısıtlı daha mouse kulaklık bile almadım ikisinden birini almayı düşünüyorum çünkü ikisi de 150tl gibi bir fiyatta ikisi arasında öneriniz yok mu

Ne zamandır kullanıyorsun oyunlarda fln takılma yapıyor mu
1.5 ay oldu ben takılma yaşamadım

Geri