Hocam bütçeniz 350 TL'ye çıkar mı?Gamebooster g69k mı almalıyım trust gxt 830 mu anti ghosting malzeme kalitesi ve ömür olarak hangisi daha mantıklı oyun için alacağım valorant vb
Malesef çıkamam ki zaten kod da geçersiz diyorHocam bütçeniz 350 TL'ye çıkar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Super60 indirim konu ile 350 TL'ye alabilirsiniz Blue Switch mekanik.
G69k kullanıyorum tavsiye ederim sesi ışıkları vs çok güzelGamebooster g69k mı almalıyım trust gxt 830 mu anti ghosting malzeme kalitesi ve ömür olarak hangisi daha mantıklı oyun için alacağım valorant vb
Geçerli olması lazım Super60 kodu. Yeni hesap açıp deneyebilirsiniz. En iyi tercihiniz gamenote olacaktır bu parayaGamebooster g69k mı almalıyım trust gxt 830 mu anti ghosting malzeme kalitesi ve ömür olarak hangisi daha mantıklı oyun için alacağım valorant vb
Bütçem biraz kısıtlı daha mouse kulaklık bile almadım ikisinden birini almayı düşünüyorum çünkü ikisi de 150tl gibi bir fiyatta ikisi arasında öneriniz yok muikiside gayet kötü klavyeler hocam bütçe arttırmanızı tavsiye ederim
Ne zamandır kullanıyorsun oyunlarda fln takılma yapıyor muG69k kullanıyorum tavsiye ederim sesi ışıkları vs çok güzel![]()
1.5 ay oldu ben takılma yaşamadımBütçem biraz kısıtlı daha mouse kulaklık bile almadım ikisinden birini almayı düşünüyorum çünkü ikisi de 150tl gibi bir fiyatta ikisi arasında öneriniz yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zamandır kullanıyorsun oyunlarda fln takılma yapıyor mu