g733 logitech ses az gelmesi ( hoparlör gösteriyor )

TheCeSS

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba g733 kulaklık aldım. Fakat kulaklıgım çok düşük ses veriyor g430 ve stealseries art 9 kulaklıklarım var . 2 side inanılmaz iyi ses veriyor. Araştırma yaptığımda ise uzamsal sesde headphone kismini secin gördüm fakat bende kilitli hic bir şekilde dokundurtmuyor mono acıksa kapatın yazmıslar onuda denedim tekrardan silip yükledim tüm driverlar kurulu asus b550 xe anakartım var . Diğer hoparlör seceneklerinde 3b uzamsal secebiliyorum . Fakat g733 de böyle bir secenek yok . Tahminim hoparlar görünen kısım pc ye kulaklık olarak tanıtırsam ses sorunum cozulcek diye düsünüyorum . G hub uygulamasından da denedim onu kaldırıpda denedim ne yaptım ne ettiysem bir türlü basaramadım usb girislerini de degistirdim. Hic bir türlü uzamsal ses ayarını acamıyorum ve ayar değiştiremiyorum . G hub kitliyordur diye düsündüm o olmadan da denedim sonuc aynı kafayı yemek üzereyim bilen biri lütfen aydınlatsın beni bu zıkkım kulaklıgın sesini nasıl yükseltebilirim

w11 kullanıyorum tekrardan yaptım sonuc aynı değişen hiç bir şey yok
sistemim
ryzen 5950x / asus rog s b550xe / asus tuf rtx oc 4070 ti

bu işi çözen biri yokmu wlha ücreti felan neyse vereyim biri çözsün sunu. Belki usb li kulaklıklar hoparlör gösteriyor diyenler olcaktır bir videoda kulaklık seklinde olduğunu gördüm . Tüm ses girislerini kaldırıp tekrardan temiz kurulumla realtek yükledim kontrol ettim yok . Tekrar G hub yükledim üstüne yine yok . Bilen biri yardım etsin

bu işi çözen biri yokmu wlha ücreti felan neyse vereyim biri çözsün sunu. Belki usb li kulaklıklar hoparlör gösteriyor diyenler olcaktır bir videoda kulaklık seklinde olduğunu gördüm . Tüm ses girislerini kaldırıp tekrardan temiz kurulumla realtek yükledim kontrol ettim yok . Tekrar G hub yükledim üstüne yine yok . Bilen biri yardım etsin
Bende g733 çıkıyor direk ses ayarlarında

kardes sende ses kısmında Kulaklık olarakmı yazıyor hoparlörmü çünkü gerçekten az ses geliyor g430 kullandım inanılmaz fark var %50 oranında tahminimce bundan kaynaklanıyor birde sistem w11 mi senin w10 mu bi resim felan cekip yükleme sansın varmı

Ekler

• resim_2023-09-23_002041198.png
    resim_2023-09-23_002041198.png
    61.7 KB · Hit: 165
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,927
Üyeler
174,942
Son üye