Neler Yeni

Yardım G770 CİHAZIM KARGODA HASAR ALMIŞ!

Musa Dinç

80+ Bronze
G770 cihazım var bakımları için vs servise gönderdim ana servisine , cihaz ulaşmış 5 dk önce aradılar cihazın monitörü hasarlı denildi yarısı gitmiş denildi ve fiziksel hasar mevcut denildi kargodan olduğunu defalarca söyledim kutuda hasar vs olmadığını söylediler şuan mağdur oldum cihazın sorunları bunlar değildi ve beni boşuna masrafa soktular ne yapabilirim kullanıcı hatası diye söylüyorlar monitör fiyatı ne kadar dır?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
G770 cihazım var bakımları için vs servise gönderdim ana servisine , cihaz ulaşmış 5 dk önce aradılar cihazın monitörü hasarlı denildi yarısı gitmiş denildi ve fiziksel hasar mevcut denildi kargodan olduğunu defalarca söyledim kutuda hasar vs olmadığını söylediler şuan mağdur oldum cihazın sorunları bunlar değildi ve beni boşuna masrafa soktular ne yapabilirim kullanıcı hatası diye söylüyorlar monitör fiyatı ne kadar dır?
Laptobu göndermeden önce çektiğiniz kayıt fotoğraf vb. bir şey var mı? Sağlam gönderdiğinize dahil kanıt.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Ben kendim gidip götürmüştüm servise başıma böyle bi şey gelir diye

Musa Dinç

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Para koparmaya çalışmıyorlarsa beni de :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi böyle işlere çok ayar oluyorum yeminle. İşini adam akıllı yap. Adam akıllı yap nesi zor olabilir bunun ya.
Özür dilerim sabah sabah zıpladı sinirlerim gene :) Geçimş olsun umarım çözüm bulabilirsiniz.

Musa Dinç

80+ Bronze
Var ilana koymak için çekmiştim.
Bu var işe yarar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkımı köküne kadar kim sorumlu ise bu durumdan haram olsun durumumda yok yeni borca girdim zaten.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Laptop monitörleri için ciddi fiyat çekiyorlar

Musa Dinç

80+ Bronze

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Durumum yok nasıl yaptırıcam bilmiyorum satacaktım zaten vallaha inan çok kötü oldum duyunca
Laptobu göndermeden önceki fotoğrafı ve Caspera ulaşan laptobun fotoğraflarını isteyin. Başta şikayet vara yazın kargo şirketi adı altında. Bir dönüş filan yapmazlarsa Casperı arayın size geri göndersin Laptobu ordan kaymakamlığa gidin. Tüketici hakem heyetine kanıtlarla başvurun.

Musa Dinç

80+ Bronze
Laptobu göndermeden önceki fotoğrafı ve Caspera ulaşan laptobun fotoğraflarını isteyin. Başta şikayet vara yazın kargo şirketi adı altında. Bir dönüş filan yapmazlarsa Casperı arayın size geri göndersin Laptobu ordan kaymakamlığa gidin. Tüketici hakem heyetine kanıtlarla başvurun.
Tamam cihazı geri istettirdim kontrol edeceğim bu cihazın kanıt fotoğrafı olarak geçer mi? Şikayetvar a yazdım Casper adına kargo firması bir şey yapamıyormuş.

Arkadaşa katılıyorum THH'e kadar yolu var. Hakkını aramazsan bu ülkede kimse yardım etmiyor sana

Musa Dinç

80+ Bronze

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Tamam cihazı geri istettirdim kontrol edeceğim bu cihazın kanıt fotoğrafı olarak geçer mi? Şikayetvar a yazdım Casper adına kargo firması bir şey yapamıyormuş.
Evet belki koyduğunuz ilan tarihi filanda yakınsa o da bir kanıt niteliğinde geçer. Siz dediğim gibi THH gidin laptopla beraber. Diyin Caspera kargo şirketiyle gönderdim bu laptobu diyin. Paramparça etmişler diyin. Ardından laptobu göndermeden önceki fotoğraflarınızı gösterin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan
Top Bottom