Neler Yeni

Yardım G770 CİHAZIM KARGODA HASAR ALMIŞ!

Musa Dinç

80+ Bronze
Evet belki koyduğunuz ilan tarihi filanda yakınsa o da bir kanıt niteliğinde geçer. Siz dediğim gibi THH gidin laptopla beraber. Diyin Caspera kargo şirketiyle gönderdim bu laptobu diyin. Paramparça etmişler diyin. Ardından laptobu göndermeden önceki fotoğraflarınızı gösterin.
Yani ilan tarihi yakın değil yazın açmıştım şimdi casperı aradım kanıtların olduğunu söyledim fotosunu gönderdim haber bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ilan tarihi yakın değil yazın açmıştım şimdi casperı aradım kanıtların olduğunu söyledim fotosunu gönderdim haber bekliyorum.
%90 benim lehime çıkacak fakat yakın zamanda çektiğim fotoğrafı yok.

G770 cihazım var bakımları için vs servise gönderdim ana servisine , cihaz ulaşmış 5 dk önce aradılar cihazın monitörü hasarlı denildi yarısı gitmiş denildi ve fiziksel hasar mevcut denildi kargodan olduğunu defalarca söyledim kutuda hasar vs olmadığını söylediler şuan mağdur oldum cihazın sorunları bunlar değildi ve beni boşuna masrafa soktular ne yapabilirim kullanıcı hatası diye söylüyorlar monitör fiyatı ne kadar dır?
Şimdi bunu yazdılar.

Ekler

• Screenshot_20220203_115201.jpg
    Screenshot_20220203_115201.jpg
    292.8 KB · Hit: 41

Bergee

80+ Silver

%90 benim lehime çıkacak fakat yakın zamanda çektiğim fotoğrafı yok.

Şimdi bunu yazdılar.
Resimde numaranız gözüküyor hocam bilginize ..

Musa Dinç

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze
Laptobu göndermeden önceki fotoğrafı ve Caspera ulaşan laptobun fotoğraflarını isteyin. Başta şikayet vara yazın kargo şirketi adı altında. Bir dönüş filan yapmazlarsa Casperı arayın size geri göndersin Laptobu ordan kaymakamlığa gidin. Tüketici hakem heyetine kanıtlarla başvurun.
Yurtiçi kargodan çalışan geldi belge imzalattı Adama ürün kırıldığını söyledim adam dedi ki bu ürün ya üstünde koli varsa onun baskısı ile kırıldı yada orada kırdılar dedi ama bizim yapacağımız bir şey yok dediler Casper sanırım tutanak tutmamış ben dedim onlar tutanak tutmamışlar diye o dedi turmamışlar ise suç onlarda oluyor tüketici hakem heyetinde diyorlar hala geri dönüş yapmadılar beklemekten çatlayacağım.

Ekler

• IMG_20220203_143545.jpg
    IMG_20220203_143545.jpg
    1.1 MB · Hit: 21

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Yurtiçi kargodan çalışan geldi belge imzalattı Adama ürün kırıldığını söyledim adam dedi ki bu ürün ya üstünde koli varsa onun baskısı ile kırıldı yada orada kırdılar dedi ama bizim yapacağımız bir şey yok dediler Casper sanırım tutanak tutmamış ben dedim onlar tutanak tutmamışlar diye o dedi turmamışlar ise suç onlarda oluyor tüketici hakem heyetinde diyorlar hala geri dönüş yapmadılar beklemekten çatlayacağım.
Bugün bekle geri dönüş yoksa yarın sabah git Tüketici Hakem Heyetine. Bazı kargocular var düşman malı gibi kargo fırlatıyorlar.

Musa Dinç

80+ Bronze

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin

Musa Dinç

80+ Bronze

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Batuhan Divrik
Benden haber bekleyin ona göre işlem yapılıcak dedi fotoğrafı gönderince.
Gaminggenden monitör almıştım monitörde ölü piksel olduğundan değişim talep etmiştim. Göndermeden önce fotoğrafını da çektim çalıştığına dair. Ürün kargo da kırılmış ve yine kargo firması yurtiçi. Gaminggen de bana ürünün kırık olduğunu söylemişti. Ben de ürünü göndermeden önce fotoğrafını çektiğimi eğer ellerinde kargo tutanağı yok ise kendi başınızın çaresine bakacaklarını ya da THH gideceğimi söylemiştim. 3 hafta sonra ürünü değiştirdiler ama 3 hafta uğraştım.

Musa Dinç

80+ Bronze
Gaminggenden monitör almıştım monitörde ölü piksel olduğundan değişim talep etmiştim. Göndermeden önce fotoğrafını da çektim çalıştığına dair. Ürün kargo da kırılmış ve yine kargo firması yurtiçi. Gaminggen de bana ürünün kırık olduğunu söylemişti. Ben de ürünü göndermeden önce fotoğrafını çektiğimi eğer ellerinde kargo tutanağı yok ise kendi başınızın çaresine bakacaklarını ya da THH gideceğimi söylemiştim. 3 hafta sonra ürünü değiştirdiler ama 3 hafta uğraştım.
5 6 gibi dönerler sanırım dönmezlerse arayacağım ona göre sorduracağım başvuracağım.

Musa Dinç

80+ Bronze
@Emmree casperdan aradılar cihazın ücretsiz onarımdan yararlanacağı söylendi omzundan yük kalktı Allah'tan. Casper mağdur bırakacak sandım bir an.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Top Bottom