GAİN TV - Aylık 3.90₺

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,528
Yıllık abonelik 46.80₺'ye denk geliyor. İçeriklerine bakmak için aldım da izlenecek pek bir şey yok gibi. Netflix varken alınmaz zaten ama yine de ekmek alacağınıza bunu alıp bi göz gezdirebilirsiniz.
Mesela izleyeceğiniz bir film ya da dizi burada varsa korsan izleyeceğinize buradan izleyebilirsiniz.

Yıllık abonelik 46.80₺'ye denk geliyor. İçeriklerine bakmak için aldım da izlenecek pek bir şey yok gibi. Netflix varken alınmaz zaten ama yine de ekmek alacağınıza bunu alıp bi göz gezdirebilirsiniz.
Mesela izleyeceğiniz bir film ya da dizi burada varsa korsan izleyeceğinize buradan izleyebilirsiniz.

Eğer yıllık üyelik alırsan aylık 3,90 a geliyor. Yıllık üyelik 46,80 TL.

Gain çok gereksiz bir servis onun yerine amazon prime alın gain çok boş içerikler barındırıyor.

Gain ücretsizken incelemiştim hiçbir şey yoktu neredeyse, sadece bir kaç program ve canlı yayın vardı.

Geri