Neler Yeni

Çözüldü✓ Gainward 4070 super panther alınır mı?

nysia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nisa koç
Fiyatının diğerlerine göre daha uygun olduğunu gördüm gainward 4070 super panther alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ümit Öztürk
gainward alınmaz nvidia istiyorsan 1-2kyı dert etmeyip iyi bir modelini al

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
AuF
gainward 3080ti sahibiyim oyun oynarken 82 derecede %80 fan takılıyor. 1.5 sene mining yapıp termal ped ve macun değiştim bakımsız kalmadı. Vramler 100 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam. Kaliteli termal ped kullandım bu arada. Trendyol deniport satıcısını mining yapanlar iyi bilir:) Bir daha alırmısın dersen bu bollukta çok inmezse almam. Alırken ekran kartı yoktu piyasada o yüzden almıştım

nysia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nisa koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerebileceğiniz bir marka var mı aklımda gigabyte var ama 3 farklı modeli olduğu için karar veremedim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Önerebileceğiniz bir marka var mı aklımda gigabyte var ama 3 farklı modeli olduğu için karar veremedim
çikolayt alma bence genelde ısınan model üretiyorlar hangisi bilmiyorum ama alacaksan ısılarına bak testlerden int üzerinden

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Ahmet Berat
Panther, 4070S de soğutma olarak tatmin eder ancak iç kalitesini pek beğenmiyorum. Gainward genel olarak Palit den zayıf
(Palit ve Gainward aynı kartı yapsa da Palit daha kalitelidir)
Ucuza kaçayım ancak üzmesin dersen :

Eğer Panther in fiyatı tahmin ettiğim gibi 26k ise şu iki model ondan çok daha worth. EX Gamer daha iyi olur farklı renkeri vardı ancak tükenmiş olabilir.
1730836212962.png

He dersen ki "ucuza kaçarım ancak kafam rahat olacaksa FPS den ferakat ederim" o zaman şu model iyidir. Fiyatı da indirimdeymiş
4070 ve 4070s arasında belirgin bir FPS farkı var karar senin.

nysia0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nisa koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Panther, 4070S de soğutma olarak tatmin eder ancak iç kalitesini pek beğenmiyorum. Gainward genel olarak Palit den zayıf
(Palit ve Gainward aynı kartı yapsa da Palit daha kalitelidir)
Ucuza kaçayım ancak üzmesin dersen :

Eğer Panther in fiyatı tahmin ettiğim gibi 26k ise şu iki model ondan çok daha worth. EX Gamer daha iyi olur farklı renkeri vardı ancak tükenmiş olabilir.
Alıntıyı görüntüle

He dersen ki "ucuza kaçarım ancak kafam rahat olacaksa FPS den ferakat ederim" o zaman şu model iyidir. Fiyatı da indirimdeymiş
4070 ve 4070s arasında belirgin bir FPS farkı var karar senin.
23 civarına inno3d 4070 super aldım teşekkürler öneriler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,038
Üyeler
164,948
Son üye
kerenmnief
Top Bottom