Neler Yeni

GALATASARAY 1-2 TRABZONSPOR

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Galatasaray küme düşerken olur gibi :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ben bu kadar kalitesiz kadro görmedim. İlk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı tamamen bıraktık. Bireysel hatalar yüzünden bu kadar puan kaybedip 15. olmamız sinir bozuyor. Hele ki uzun zaman sonra ilk defa iyi oynadığımız maçın böyle sonuçlanması...

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Orta sahada çok sıkıntımız var gedson zaten geliyor oraya kaleye ve forvete bir takviyeyle bence avrupa bileti bile alabiliriz
Bi 6 numara lazım Taylan ayakta duramıyor. Forvet Mustafa Muhammed ne zaman döner belli değil. Kaleye acil lazım zaten Fatih'in ayaklar tutmuyor. Bir de benim anlamadığım niye topla çıkmaya çalışıyorlar. Her zaman top kaybediyorlar.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Galatasaray ın acilen Cicaldao gibi bir orta sahaya ihtiyacı var Halil desek ilk yarı iyi oynadı ama 2. yarı onun yerini dolduracak bir forvete ihtiyacı var Uğurcana da helal olsun adam baya iyi kaleci bir veya 2 seneye avrupaya gider bizim Fatih de Allah a emanet Taylanın da ayağına aklına sağlık yani bizim futbol takımında bile böyle basit hatalar yapmıyorlar şu ara transfer sezonu açılsa belki iyi bir takım olur

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mahalle takımı olarak çıksak yemin ederim o gol pozisyonunda ki hataları yapmazdık ....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom